Onlangs zijn de winnaars bekendgemaakt van de 10 beste foto's die met een iPhone zijn gemaakt. Vandaag zie je een winnende landschapsfoto die is gemaakt voor deze Shot on iPhone-wedstrijd.

Fotografen van over de hele wereld hebben hun beste foto’s ingestuurd voor de Shot on iPhone-fotowedstrijd. Met hun iPhone hebben ze prachtige momenten weten vast te leggen. De tien winnende foto’s zijn binnenkort te bewonderen op billboards in diverse steden, in Apple Stores en nu hier al op deze site. Ze zijn met verschillende iPhone-modellen gemaakt, variërend van iPhone Xs Max tot iPhone 7, en geven een goed beeld van de iPhone-camerakwaliteit. Op 12 april zag je de eerste winnende foto, 13 april de tweede winnende foto en op 14 april de inzending van Darren Soh uit Singapore met een iPhone XS Max. 15 April zag je de winnende foto van Nikita Yarosh uit Wit-Rusland met een iPhone 7, 16 april  de winnende foto van Dina Alfasi (Israël) met de iPhone X (G: @dinalf) en 17 april die van Elizabeth Scarrot. Op 18 april lieten we de winnende foto zien van Andrew Griswold (VS) met een iPhone XS (IG: @andrewgriswold). Op vrijdag 19 april toonden we deze foto van van Bernard Antolin (VS). Vandaag zie je de prijswinnende foto van LieAdi Darmawan (VS) met een iPhone XS (IG: @adidarmawan), onder de foto lees je het commentaar van een jurylid.

 foto 8

Luísa Dörr: “Voor mij heeft dit landschap veel weg van een portret van een ouder iemand. De lijnen van het berglandschap doen me denken aan een gerimpeld gezicht. Mensen tekenen al heel lang portretten en landschappen. Die hangen op de een of andere manier samen met iets in ons onderbewuste en daarom spreekt deze foto me zo aan: er zit een element in dat ik niet kan verklaren.”