×

Opmerking

Vandaag heeft zich een storing bij HCC!net voorgedaan waardoor de mail niet kon worden opgehaald en er ook niet kon worden ingelogd op de web-mail. Op dit moment zijn wij nog bezig met het verhelpen van de storing, maar kan de mailserver wel weer worden bereikt en worden ingelogd.

Het Lab: Vrije keuze

Al vier jaar woedt er een strijd om de verplichte router – en daarin allerlei andere trucs – te verbieden. KPN en Ziggo halen alles uit de kast om dat te voorkomen. Mochten zij deze strijd winnen, is dat het einde van de innovatie op het internet..

Het Lab: Andere fruit-Pi

De Arduino en Raspberry Pi hebben mijn wereld op zijn kop gezet. Eindelijk weer computers waarmee ik kan experimenteren en uitzoeken hoe ik deze volledig naar mijn wensen kan aanpassen. Beide zijn ondertussen ingehaald door veel betere, maar minder bekende exemplaren.

Denkwerk: Verschalk AI

In ons dagelijks leven worden meer en meer algoritmes ingezet, bijvoorbeeld om verkeersborden, dieren of mensen te herkennen. AI is de laatste jaren zoveel vooruitgegaan, dat die algoritmes verrassend goed lijken te werken. Maar er bestaan eenvoudige technieken om ze te verschalken…