De winnaars zijn bekend van de 10 beste foto's die met een iPhone zijn gemaakt. Vandaag zie je de winnende foto met waterdruppels op een aparte achtergrond die is gemaakt voor deze Shot on iPhone-wedstrijd.

Fotografen van over de hele wereld hebben hun beste foto’s ingestuurd voor de Shot on iPhone-fotowedstrijd. Met hun iPhone hebben ze prachtige momenten weten vast te leggen. De tien winnende foto’s zijn binnenkort te bewonderen op billboards in diverse steden, in Apple Stores en nu hier al op deze site. Ze zijn met verschillende iPhone-modellen gemaakt, variërend van iPhone Xs Max tot iPhone 7, en geven een goed beeld van de iPhone-camerakwaliteit. Afgelopen vrijdag zag je de eerste winnende foto, zaterdag de tweede winnende foto en op zondag de inzending van Darren Soh uit Singapore met een iPhone XS Max. Maandag zag je de winnende foto van Nikita Yarosh uit Wit-Rusland met een iPhone 7, dinsdag de winnende foto van Dina Alfasi (Israël) met de iPhone X (G: @dinalf) en gisteren die van Elizabeth Scarrot. Vandaag zie je de winnende foto van Andrew Griswold (VS) met een iPhone XS (IG: @andrewgriswold). Onder de foto lees je het commentaar van twee juryleden.

foto 7

Jon McCormack: “Dit beeld is heel goed doordacht en uitstekend uitgevoerd. Het patroon op de achtergrond houdt alles bij elkaar en de herhaling ervan in de waterdruppels maakt het beeld spannend. Het creatieve gebruik van de scherptediepte is hier van heel hoog niveau.”  

Sebastien Marineau-Mes: “Een unieke compositie en een uniek kleurenpalet, waarbij de sterke punten van iPhone Xs volledig zijn benut. Het achtergrondpatroon spreekt me enorm aan, omdat het op een andere, vervormde manier terugkomt in de waterdruppels. Ik merk dat ik erachter probeer te komen waar ik precies naar kijk en wat voor patroon het is.”