De winnaars zijn bekend van de 10 beste foto's die met een iPhone zijn gemaakt. Vandaag zie je de winnende foto die op een tennisbaan is gemaakt voor deze Shot on iPhone-wedstrijd.

Fotografen van over de hele wereld hebben hun beste foto’s ingestuurd voor de Shot on iPhone-fotowedstrijd. Met hun iPhone hebben ze prachtige momenten weten vast te leggen. De tien winnende foto’s zijn binnenkort te bewonderen op billboards in diverse steden, in Apple Stores en op internet. Die zijn met verschillende iPhone-modellen gemaakt, variërend van iPhone Xs Max tot iPhone 7, en geven een goed beeld van de iPhone-camerakwaliteit. Afgelopen vrijdag zag je de eerste winnende foto, zaterdag de tweede winnende foto en op zondag de inzending van Darren Soh uit Singapore met een iPhone XS Max. Vandaag zie je de winnende foto van Nikita Yarosh uit Wit-Rusland met een iPhone 7 (IG: @yarosh.nikita_), onder de foto lees je het commentaar van twee juryleden.

nummer 4

Austin Mann: “Ik ben helemaal weg van de bereikbaarheid van dit beeld: je hoeft helemaal niet naar IJsland om iets moois vast te leggen, want dat is gewoon overal om je heen. Zoals de lijnen elkaar kruisen, de levendige kleur, het oude gecombineerd met het nieuwe … gewoon een geweldige foto.”

Luísa Dörr: “Ik vind de eenvoud van deze foto heel mooi. De compositie, het licht, de details ... alles ziet er goed uit. Totdat je oog op dat ene afwijkende lijntje valt. Ik vroeg me meteen af wat er was gebeurd, waar dit is, wie hier is geweest. Voor mij is een foto pas goed als die niet alleen een sterk of mooi beeld bevat, maar je ook aan het denken zet en vervolgens in je hoofd blijft zitten.”