De winnaars zijn bekend van de 10 beste foto's die met een iPhone zijn gemaakt. Vandaag zie je de winnende foto van een meisje in een mooie omgeving die is gemaakt voor deze Shot on iPhone-wedstrijd.

Fotografen van over de hele wereld hebben hun beste foto’s ingestuurd voor de Shot on iPhone-fotowedstrijd. Met hun iPhone hebben ze prachtige momenten weten vast te leggen. De tien winnende foto’s zijn binnenkort te bewonderen op billboards in diverse steden, in Apple Stores en op internet. Die zijn met verschillende iPhone-modellen gemaakt, variërend van iPhone Xs Max tot iPhone 7, en geven een goed beeld van de iPhone-camerakwaliteit. Afgelopen vrijdag zag je de eerste winnende foto, zaterdag de tweede winnende foto en op zondag de inzending van Darren Soh uit Singapore met een iPhone XS Max. Maandag zag je de winnende foto van Nikita Yarosh uit Wit-Rusland met een iPhone 7, dinsdag de winnende foto van Dina Alfasi (Israël) met de iPhone X (G: @dinalf). Vandaag zie je de winnende foto van Elizabeth Scarrott (VS) met een iPhone 8 Plus (IG: @liz.scarrott). Onder de foto lees je het commentaar van twee juryleden.

foto 6


Brooks Kraft: “Een portret dat de verwondering van een kind in een prachtige setting laat ziet. Een schitterende compositie die zowel het karakter van het meisje als haar waarneming van de omgeving laat zien.” 

Pete Souza: “Een mooi portret en goed gebruikgemaakt van de achtergrond om meer context te geven. Het kindergezicht is perfect gepositioneerd, waardoor de achtergrond totaal niet afleidt. En de setting komt me heel bekend voor: ik heb waarschijnlijk op precies dezelfde plek gestaan. Maar ondanks dat ik tal van foto’s vanaf deze plek heb gezien, heb ik dit beeld nog niet eerder onder ogen gehad.”