×

Opmerking

Vandaag heeft zich een storing bij HCC!net voorgedaan waardoor de mail niet kon worden opgehaald en er ook niet kon worden ingelogd op de web-mail. Op dit moment zijn wij nog bezig met het verhelpen van de storing, maar kan de mailserver wel weer worden bereikt en worden ingelogd.
Moto g8 power 1

Stuur in en win!

Ook een goede, slimme, handige, leuke, eenvoudige of complexe digitale tip die je met ons wilt delen? Stuur je tip met afbeeldingen vóór 20 april 2020 naar arno.beuken@hcc.nl en vermeld in de onderwerpregel Lezerstip. Onze favoriete Lezerstip wordt in de volgende uitgave beloond met een prachtige Moto G8 Power ter waarde van € 229,99.

Windows Easy Transfer work-around

In de Lezerstips in PC-Active 311 beschreef Frans Dijkhoff het programma Windows Easy Transfer. Hij vertelde hoe je hiermee heel gemakkelijk je directory kunt verhuizen van je oude Windows 7- of 8-computer naar een machine met Windows 10. archive Hier (18.24 MB) folder vind je het installatiebestand voor Windows Easy Transfer in een 32- en een 64-bits versie, dat hij voor ons beschikbaar heeft gesteld. Klik op downloaden en installeer het programma op je pc.

De tip van Frans was een aanvulling op het artikel in PC-Active 308 over het gebruik van Windows Easy Transfer. Voor de volledigheid kun je   pdf dat artikel hier (2.98 MB)  nog eens nalezen.