De winnaars zijn bekend van de 10 beste foto's die met een iPhone zijn gemaakt. Elke dag zie je hier een winnende foto met jury-commentaar van deze Shot on iPhone-wedstrijd, vandaag foto drie

Fotografen van over de hele wereld hebben hun beste foto’s ingestuurd voor de Shot on iPhone-fotowedstrijd. Met hun iPhone hebben ze prachtige momenten weten vast te leggen. De tien winnende foto’s zijn binnenkort te bewonderen op billboards in diverse steden, in Apple Stores en op internet. Die zijn met verschillende iPhone-modellen gemaakt, variërend van iPhone Xs Max tot iPhone 7, en geven een goed beeld van de iPhone-camerakwaliteit. Eergisteren zag je de eerste winnende foto, gisteren de tweede winnende foto en vandaag de inzending van Darren Soh uit Singapore met een iPhone XS Max (IG: @darrensohphoto). Onder de foto lees je het commentaar van twee juryleden.

nummer 3

Phil Schiller: “Een weerspiegeling die eruitziet als een schilderij. Hier komen twee werelden samen. Je vraagt je meteen af waar deze foto is genomen en vooral ook hoe. De vogel in de hoek is het enige teken van leven in deze verder totaal surrealistische compositie.” 
Chen Man: “De vervorming en een weerspiegeling onder een rare hoek bezorgen je als kijker een heel apart gevoel.”

Winnaars en juryleden
De winnaars zijn afkomstig uit onder meer Singapore, Duitsland, Wit-Rusland, Israël en de VS, waaruit blijkt dat mensen van over de hele wereld aan deze wedstrijd hebben meegedaan. Op de winnende foto’s zijn onder meer een kleurrijk stadstafereel, nieuwsgierige dieren, creatieve weerspiegelingen en de schoonheid van het alledaagse te zien.
De leden van onze internationale jury – Pete Souza, Austin Mann, Annet de Graaf, Luísa Dörr, Chen Man, Phil Schiller, Kaiann Drance, Brooks Kraft, Sebastien Marineau-Mes, Jon McCormack en Arem Duplessis – vertellen waarom ze juist deze foto’s zo bijzonder vonden.

.