word lid

Bij wie ben je welkom met vragen over alles wat digitaal is? En hoe zorgen we dat de belangen van digitale consumenten gehoord én behartigd worden? Het antwoord is HCC! We helpen onze leden graag en bieden veel voordeel.

  • 6x per jaar PC-Active magazine
  • Heel veel voordeel: maandelijks wisselende aanbiedingen + vast (collectief) voordeel
  • Presentaties & workshops door het hele land
  • Webinars: volg de presentaties vanuit huis!
  • Hulp & advies: via de HCC!hulp helpdesk, de HCC!vraagbaak, de HCC!forums of de telefonische helpdesk
  • Verdieping via Interessegroepen, zoals Windows, 3D-printen of fotografie

Ja, ik word ook graag lid!

 

PC-Active

PC-Active is het ledenmagazine van HCC en is het grootste computermagazine van Nederland en België over het digitale leven. PC-Active heeft altijd een grote hardwaretest, handige workshops, tips en trucs, de nieuwste apps en software, aanbiedingen, boeiende columns en interessante interviews. PC-Active komt zes keer per jaar uit.

PC-Active

 

Heel veel voordeel

Met elke maand nieuwe aanbiedingen op HCC!deals én veel aantrekkelijke kortingen, biedt HCC honderden euro’s aan exclusief voordeel. En zolang je lid bent van HCC, kan je hier onbeperkt van blijven profiteren! Ook zijn er een aantal collectieve vaste kortingen, zoals tot 10% korting op OHRA-verzekeringen en bij Fotofabriek.nl

HCC!ledenvoordeel

 

Presentaties & workshops door het hele land

HCC biedt presentaties en workshops aan op allerlei gebieden, vaak bij je in de buurt. Bijvoorbeeld op het gebied van tablets, 3D-printen, fotografie of veilig internet. Vaak kun je de presentaties ook als webinar volgen vanuit huis!

Presentaties & workshops

 

Hulp & advies

HCC helpt je om problemen met je computer, smartphone, tablet of ander digitaal apparaat op te lossen. Samen met andere HCC-leden via het forum of op een bijeenkomst, via de HCC!vraagbaak of met professionele hulp via de HCC!hulp-helpdesk.

Hulp & advies

 

Verdieping via Interessegroepen

HCC-leden kunnen gratis* lid worden van een Interessegroep naar keuze. Hier ontmoet je leden met veel kennis over een bepaald digitaal onderwerp als 3D-printen, Windows, Apple of fotografie.

(*Uitzonderingen: Als HCC-lid kun je je gratis aansluiten bij één Interessegroep naar keuze met uitzondering van de Interessegroep HCC!genealogie en HCC!drones. Deze vragen een aanvullend bedrag)

Interessegroepen