Adverteer nú!

Als adverteerder ben je op zoek naar de beste advertentiemogelijkheden en die vind je bij PC-Active om een aantal redenen. Ten eerste omdat PC-Active by far het grootste computermagazine van de Benelux is en inmiddels al 30 jaar bestaat. Ten tweede omdat PC-Active samen met jou de beste campagne en/of propositie bedenkt en uitvoert. Zo is PC-Active al jaren succesvol op het gebied van native advertising, met vaak ook een call to action voor een mooie ROI. Deze call to action kan ook plaatsvinden achter inlog. Ten slotte hebben wij de expertise en ervaring in huis voor (het schrijven van) de juiste content van jouw merk en/of product.

DOELGROEP
PC-Active wordt bezocht en gelezen door actieve consumenten die zeer geïnteresseerd zijn in informatie over IT en consumentenelektronica. Zij zijn bovendien de influencers voor hun omgeving op het gebied van aankoopbeslissingen en hulp bij computerproblemen. Ruim 80% is man en het merendeel is tussen de 35 en 64 jaar. Met het tijdschrift PC-Active heb je niet alleen een nominaal lezersbereik van ruim 425.000 lezers, maar sta je via het magazine ook in contact met de bezoekers van de talloze presentaties, workshops en bijeenkomsten die groeperingen van HCC het hele jaar door in Nederland en Vlaanderen organiseren. PC-Active is meer dan een computermagazine, het is on- en offline de belangrijkste bron voor (aankoop)informatie voor computergebruikers in Nederland en Vlaanderen.

CONTACT
Neem contact op met Aart van der Giezen van BVDO Media Exploitatie via 06-41363965 of aart@bvdo.nl. Hij vertelt je graag hoe wij samen jouw merk verder kunnen uitbouwen.

TECHNISCHE DETAILS MAGAZINE
Omvang:              100 pagina’s
Afwerking:            garenloos gebrocheerd
Bladspiegel:         210 x 297 mm (b x h)
Zetspiegel:           190 x 280 mm (b x h)
Binnenwerk:         90g praktisch houtvrij mc silk PEFC
Drukprocedé:        rotatie offset
Omslag:              170g houtvrij MC silk mat PEFC
Drukprocedé:        vellen ofset
Drukkerij:             Senefelder Misset, Doetinchem
Bestandsformaat: HR cert. PDF min 300 dpi. CMYK-opbouw, steunkleur niet mogelijk

Verschijningsdata 2018

Editie       Aanleverdatum Verschijningsdatum
PC-A 301 10 juli              27 juli
PC-A 302 11 september   28 september
PC-A 303  6 november     23 november