De winnaars zijn bekend van de 10 beste foto's die met een iPhone zijn gemaakt. Vandaag zie je de winnende zwart-witfoto die is gemaakt voor deze Shot on iPhone-wedstrijd.

Fotografen van over de hele wereld hebben hun beste foto’s ingestuurd voor de Shot on iPhone-fotowedstrijd. Met hun iPhone hebben ze prachtige momenten weten vast te leggen. De tien winnende foto’s zijn binnenkort te bewonderen op billboards in diverse steden, in Apple Stores en nu hier al op deze site. Ze zijn met verschillende iPhone-modellen gemaakt, variërend van iPhone Xs Max tot iPhone 7, en geven een goed beeld van de iPhone-camerakwaliteit. Afgelopen vrijdag zag je de eerste winnende foto, zaterdag de tweede winnende foto en op zondag de inzending van Darren Soh uit Singapore met een iPhone XS Max. Maandag zag je de winnende foto van Nikita Yarosh uit Wit-Rusland met een iPhone 7, dinsdag de winnende foto van Dina Alfasi (Israël) met de iPhone X (G: @dinalf) en woensdag die van Elizabeth Scarrot. Gisteren zag je de winnende foto van Andrew Griswold (VS) met een iPhone XS (IG: @andrewgriswold). Vandaag de winnende zwart-witfoto van Bernard Antolin (VS) met zijn iPhone XS Max (IG: @bernardantolin). Onder de foto lees je het commentaar van een jurylid.
nummer 8

Kaiann Drance: “Dit lijkt een heel eenvoudige landschapsfoto, maar de prima keuze voor zwart-wit geeft er een heel andere lading aan. Daardoor komt het dramatische contrast tussen de wolken en het landschap veel beter tot zijn recht.