EcoFlow is leverancier van groene energie-oplossingen en lanceert vandaag de DELTA 2 Max. Deze draagbare power station is ontworpen voor 10 jaar gebruik thuis of off-grid en de basiscapaciteit van 2048 Wh kan worden verhoogd tot 6144 Wh met twee extra batterijen.

EcoFlow heeft veel verschillende producten, zoals de RIVER 2 Pro power station, het door ons geteste Accupakket EcoFlow Delta 2 1024Wh, de EcoFlow Blade robotmaaier, de draagbare Glacier koelbox en de draagbare EcoFlow Wave 2 airco en verwarming. Met de nieuwe DELTA 2 Max power station wil EcoFlow een milieuvriendelijke energie-oplossing aanbieden aan consumenten die een milieuvriendelijkere levensstijl willen leiden. Bovendien beschikt de DELTA 2 Max over een snelle laadcapaciteit, indrukwekkende levensduur en hoge efficiëntie.

* Draagbare centrale van 2 kWh voor veel vermogen en comfort voor thuis, op het werk en onderweg
* Tot 10 jaar dagelijks gebruik, bij één laadcyclus per dag. Gaat langer mee dan vergelijkbare producten
* Geschikt voor gebruik met de EcoFlow PowerStream

Tot 10 jaar dagelijks gebruik
De DELTA 2 Max gebruikt hoogwaardige LFP-batterijen, waardoor hij de langste levensduur heeft die momenteel op de markt verkrijgbaar is. Vergelijkbare producten verliezen gemiddeld ongeveer 20% van hun capaciteit na 500 laadcycli. Het station DELTA 2 Max bereikt dit niveau echter pas na 3000 laadcycli - zes keer langer dan zijn concurrenten. Dit betekent dat het 10 jaar lang betrouwbare stroom kan leveren, wanneer het één keer per dag wordt geladen. Bovendien biedt EcoFlow een garantie van 5 jaar.

Toonaangevend snel opladen
Met EcoFlow's gepatenteerde X-Stream-technologie biedt de DELTA 2 Max toonaangevende snelle oplaadsnelheden. Met een maximaal vermogen van 2300 W op wisselstroom en 1000 W op zonne-energie kan de DELTA 2 Max worden opgeladen van 0 tot 100% in 81 minuten op wisselstroom of van 0 tot 100% in 138 minuten op zonne-energie. Deze twee opties vertegenwoordigen de hoogste normen op de markt.

EcoFlow Delta 2 Max overal inzetbaar
Bovendien, als gebruikers in korte tijd een grote hoeveelheid energie moeten opslaan, kan de DELTA 2 Max in slechts 53 minuten worden opgeladen van 0 tot 80%, vier keer sneller dan de netnorm. Bovendien kan hij van 0 tot 80% worden opgeladen in slechts 43 minuten [i] bij gelijktijdig opladen met zonne-energie en wisselstroom.

Betrouwbare krachtbron voor bijna elk apparaat
De DELTA 2 Max heeft een vermogen van 2400 W AC dat 99% van de huishoudelijke apparaten kan voeden, waaronder haardrogers, boilers, magnetrons en airconditioners. Hij kan ook tot 13 apparaten tegelijk van stroom voorzien, zelfs tijdens het opladen. Met de X-Boost-modus kan de DELTA 2 Max bepaalde apparaten zelfs tot 3.100 W van stroom voorzien. Dit is vooral belangrijk voor mensen die off-grid leven, omdat het hoge vermogen van de DELTA 2 Max betekent dat zij van hetzelfde comfortniveau kunnen genieten als een huis dat op het elektriciteitsnet is aangesloten.

Lagere energierekening dankzij EcoFlow PowerStream
De DELTA 2 Max is compatibel met het EcoFlow PowerStream Plug & Play zonnepaneelsysteem, dat zonne-energie opvangt en omzet naar stroom. Met PowerStream, dat ongeveer 1.039 kWh [ii] elektriciteit per jaar kan produceren, kan de DELTA 2 Max overtollige zonne-energie opslaan die overdag wordt opgewekt, waardoor gebruikers hun elektriciteitsrekening kunnen verlagen.

De EcoFlow Delta 2 Max is natuurlijk te gebruiken in combinate met de EcoFlow Wave 2.
Met een gewicht van 23 kg is hij 30% lichter dan het huidige marktgemiddelde en gemakkelijk te verplaatsen. De DELTA 2 Max werkt geruisloos en stoot niet meer dan 30 decibel uit bij een input of output van minder dan 500W binnen een straal van 50 cm, waardoor hij geschikt is voor gebruik binnenshuis.

Prijs en beschikbaarheid
De EcoFlow DELTA 2 Max is beschikbaar op de EcoFlow-website voor een prijs van € 2099,-. De extra accu is apart te koop voor € 1499,-.

[i] De oplaadtijd wordt bereikt wanneer de gecombineerde zonne- en wisselstroomingang 2400 W bedraagt. De werkelijke gebruikerservaring kan variëren.
[ii] De hoeveelheid elektriciteit die PowerStream per jaar produceert is gebaseerd op interne tests in Duitsland. De werkelijke gebruikerservaring kan variëren.

EcoFlow Delta Max 2 huiskamer online