EcoFlow presenteert een aantal nieuwe producten, zoals de EcoFlow Blade robotmaaier, de draagbare Glacier koelbox en de draagbare EcoFlow Wave 2 airco en verwarming. In dit artikel lees je over de EcoFlow Wave 2 airco.

Het bedrijf EcoFlow is goed actief op het gebied van milieuvriendelijke energie-oplossingen. Al eerder testten we het Accupakket EcoFlow Delta 2 1024Wh en bespraken we de RIVER 2 Pro power station. Nu kondigt Ecoflow de beschikbaarheid in Nederland en België aan van nieuwe slimme apparaten. Over de EcoFlow Blade robotmaaier en de draagbare EcoFlow Glacier koelbox kun je in een ander artikel al veel meer lezen. In dit artikel lees je over de EcoFlow Wave 2, een draagbare airconditioner en verwarming die buitenshuis meer comfort moet bieden tijdens warme zomerdagen en ijskoude winters.

EcoFlow Wave 2
De tweede generatie van EcoFlow's Wave-serie, Wave 2, levert de snelste koeling en verwarming in de branche die beschikbaar is in een apparaat in zijn soort binnen een ruimte ruimte van 10 m3.
De EcoFlow Wave 2, die 22 procent kleiner is dan zijn voorganger, is makkelijk mee te nemen waar en wanneer je hem nodig hebt. Het apparaat biedt tot acht uur verkoeling of verwarming met zijn 1159Wh add-on batterij. Je hebt als gebruiker volledige controle over de looptijd en prestatie van het apparaat door meerdere modi, waaronder Eco, Sleeping en Fast te gebruiken via de app van EcoFlow.
De Wave 2 kan gebruikmaken van gelijkstroom (220/230v), autolader (12/24v), of de 300w add-on batterij. Wanneer je de EcoFlow Wave 2 op de Ecoflow add-on batterij aansluit, kan hij tot 18 uur koelen of verwarmen. Natuurlijk kun je ook de kracht van de zon gebruiken met de zonnepanelen van EcoFlow (maximaal 400 W) om hernieuwbare energie te gebruiken en een duurzame levensstijl te ondersteunen.

Prijs en beschikbaarheid
De EcoFlow Wave 2 is nu te koop bij de bekende retailers en e-tailers, waaronder Obelink, Solar Power Supply, Prepshop.nl en eu.ecoflow.com De adviesprijs van de EcoFlow Wave 2 is € 1.199,-. De extra batterij van 1159 Wh kost € 899,-. Beide producten samen worden verkocht voor € 1.999,-.

EcoFlow Wave 2 airco lifestyle app