De Logitech Rugged Lite moet een iPad betrouwbare bescherming bieden, een optimale hoek voor typen en lezen en ook vuil afstoten. Deze alles-in-één iPad hoes met toetsenbord is vooral bedoeld voor scholieren en studenten.

Logitech is onder andere bekend van de toetsenborden, muizen en headsets, maar ook van beschermhoezen. Van die laatste categorie heeft Logitech de Rugged Lite uitgebracht in de Benelux: een nieuwe, vooral voor het onderwijs ontworpen tablet-case met toetsenbord voor de zevende, achtste en negende generatie iPad. De Rugged Lite geeft leerlingen in de klas een veelzijdige alles-in-één case met betrouwbare bescherming, een optimale hoek om te typen en te lezen, en een vuilafstotend toetsenbord dat tegelijkertijd bescherming biedt tegen vloeistoffen.

Rugged Lite
Het ontwerp staat voor eenvoud en is gebaseerd op gezamenlijk gebruik, zoals dat in klas regelmatig voorkomt. De Logitech Rugged Lite is ontworpen om intuïtief te gebruiken en geeft leerlingen de flexibiliteit om op een manier te leren zoals zij dat willen. De case positioneert de iPad in een ideale hoek, zodat studenten op een natuurlijke manier kunnen typen en inhoud op het scherm kunnen lezen en bekijken. Wanneer de case plat wordt neergelegd, dan kunnen studenten eenvoudig schetsen. Bovendien kan de Rugged Lite tegen een stootje en een val van maximaal 1,2 meter overleeft hij zonder problemen. Als hij bijvoorbeeld uit een rugtas of van tafel valt, dan is er dus niks aan de hand. De batterijduur van een iPad is verder dusdanig lang dat deze een volledige schooldag meegaat.

Adviesprijs en beschikbaarheid
De Logitech Rugged Lite heeft een adviesprijs van € 109,99 en kan nu worden besteld bij resellers die apparatuur voor het onderwijs verkopen. Ga voor meer informatie naar Logitech.com of naar deze blog.

Logitech Rugged Lite LIFE 02 1