Logitech heeft vandaag de nieuwe Signature M650 wireless en Signature M650 Business geïntroduceerd. Hieronder leggen we uit met welke functies deze draadloze muis komt.

Logitech staat bekend om zijn toetsenborden, headsets en luidsprekers, maar ook om zijn muizen. De nieuwe Logitech Signature M65-draadloze muis is ontworpen om elke bureauopstelling te upgraden en de werkervaring te verbeteren. De draadloze muis beschikt over Smart Wheel-scrolling, bijna stille klikken en een ontwerp dat werken sneller en comfortabeler maakt.

Ontwerp Logitech Signature M650
De Logitech Signature M650 is ontworpen voor maximale comfort tijdens het werken. De drie versies medium, large en linkshandig zijn uitgerust met een voorgevormde vorm, een zacht duimgebied en een rubberen zijgreep. De zijknoppen geven je de mogelijkheid om ze aan te passen naar jouw favoriete snelkoppelingen met Logitech Options+.
Verder is het product ontworpen met oog op duurzaamheid. Een deel van de plastic onderdelen van de Signature M650 is gemaakt van post-consumer gerecycled (PCR) plastic. Dit materiaal is voor 64% gebruikt in het grafiet model, 26% in het gebroken wit model en 26% in het roze model. Het PCR-programma van Logitech illustreert de toewijding van het merk aan duurzaamheid en zorgt ervoor dat kunststoffen in afgedankte consumentenelektronica een tweede leven krijgen. De huidige initiatieven betekenen dat ongeveer de helft van de muizen en toetsenborden in Logitech's grootste portfolio PCR-plastic bevatten en dat nieuwe productintroducties waar mogelijk gebruik zullen maken van PCR-plastic.

Specificaties Logitech Signature M650
Dankzij het Smart Wheel van de Signature M650, wordt precisie en snelheid bevorderd wanneer je bijvoorbeeld door een website scrolt. Verder is zowel de Signature M650 als de grotere Signature M650 L voorzien van Silent-Touch-technologie, waardoor klikgeluid met 90 procent wordt verminderd, in vergelijking met de Logitech M185-muis. De batterij gaat tot twee jaar mee.

De Signature M650 werkt met de besturingssystemen Windows, macOS, Linux, Chrome OS, iPad OS en Android. Via bluetooth of de Logi Bolt usb-ontvanger kun je eenvoudig verbinding maken.

Prijs en beschikbaarheid
De Signature M650-muizen zijn beschikbaar vanaf 22 januari op Logitech.com en bekende retailers. De adviesprijs voor de Signature M650 en de grotere Signature M650 L is € 44,99. De Signature M650 for Business zal ook wereldwijd te koop zijn.
De Signature M650-muizen komen in drie formaten: medium, large en een linkshandige variant. Tot slot komt de Signature M650-muis in het gebroken wit, grafiet en roze.