Logitech G en Lucasfilm ltd. hebben de nieuwe A30 Wireless Gaming Headset The Mandalorian Edition van Logitech G aangekondigd. Dit collectors item heeft een mooi ontwerp, speciale oorkussens, goed geluid, easter eggs en lange batterijduur.

De A30 Wireless The Mandalorian Edition is ontwikkeld voor de moderne gamers en ultieme fans die het sterrenstelsel willen veroveren terwijl ze achter hun bureau, op de bank of onderweg aan het spelen zijn. Hij is voorzien van aangepaste audiomixing, weegt 342 gram en geschikt voor alle platforms, waaronder: Xbox Series X|S, Playstation, Nintendo Switch, PC, Mac, iOS en Android.

Ontwerp, oorkussens en tags
Trouw aan de legendarische esthetiek van de franchise en het strakke ontwerp van de originele A30 headset, heeft de A30 Wireless The Mandalorian Edition op Beskar staal geïnspireerde kleuren, zodat je je kunt kleden voor de jacht. De headset is ook uitgerust met zachte memory foam-vulling in de oorkussens en hoofdband met een juiste klemkracht, waardoor hij gemakkelijk, maar toch evenwichtig en veilig aanvoelt. Verwijderbare, magnetische oorkussens bevinden zich onder de headset en bieden mogelijkheden om volledig aan te passen.
Deze headset is voorzien van custom speaker tags met het profiel van Din Djarin - bij fans bekend als de Mandalorian - op de linker speaker tag en een Clan Mudhorn signet op de rechter speaker tag.

Easter eggs, geluid en batterijduur
Spelers en fans kunnen de geheimen van de Mandalorians ontdekken door alle verborgen easter eggs te vinden op de headset die geïnspireerd zijn op de serie. Laat geen bounty ontsnappen met het slanke ontwerp van de A30 Wireless The Mandalorian Edition headset. Uitgerust met zowel een geavanceerde afneembare boommicrofoon als een geïntegreerde microfoon, biedt de headset kristalheldere stemkwaliteit. De hoogwaardige 40 mm audiodrivers moeten voor zorgen voor een groots geluid. Ook kun je je game-ervaring nog persoonlijker maken door je EQ en meer aan te passen via de Logitech G mobiele app voor iOS en Android.
De nieuwe A30 Wireless The Mandalorian Edition headset heeft een batterijduur van meer dan 27 uur, zodat je dagenlang kunt genieten van draadloze vrijheid op verschillende platforms en Play Anywhere door het sterrenstelsel.

Prijs en beschikbaarheid
De Logitech G A30 Wireless Gaming Headset The Mandalorian Edition is verkrijgbaar op logitechG.com voor een adviesprijs van € 279,- en verschijnt in april 2023 als speciale 'Mandalorian' bundel exclusief via GameO.com.

Logitech G Astro A30 Wireless Gaming Headset The Mandalorian