Sonos werkt aan een aantal nieuwe producten in vier nieuwe categorieën waarin Sonos nu nog niet actief is. Lees hier wat Sonos-ceo Patrick Spence allemaal meldde.

Op audiogebied is Sonos een bekende naam dankzij goede en stijlvolle producten als de Sonos Ray compacte soundbar en de Sonos Move. Sonos is ook bekend van de samenwerking met IKEA, zoals de Ikea Symfonisk slimme schilderij-luidspreker. Bovendien werkte Sonos samen met Audi voor geluidssystemen. Volgens Sonos is de rek bij de verkoop van slimme speakers er een beetje uit. Dus wordt er gekeken naar nieuwe productcategorieën, zoals bleek bij de presentatie van de Sonos-kwartaalcijfers door Sonos-ceo Patrick Spence.

Sonos hoofdtelefoon
Volgens Spence is de wereldwijde audiomarkt goed voor 96 miljard dollar per jaar en zijn er dus veel mogelijkheden om hierin uit te breiden. Van die nieuwe productcategorieën waarin het nu nog niet actief is, wordt de eerste aankondiging in het fiscale jaar 2023 verwacht, aldus Spence.
Al jaren wordt er gesproken over een Sonos-koptelefoon, al dan niet draadloos (en wij gaan voor draadloos). Zo bleek in 2020 uit patentaanvragen dat Sonos bezig was met de ontwikkeling van een koptelefoon. Bovendien kocht Sonos al een bedrijf dat software maakt voor de draadloze verbindingen met koptelefoons. Net zoals dat de slimme speakers in je woning in meerdere kamers (hetzelfde) geluid afspelen, moet de koptelefoon samenwerken met andere luidsprekers van Sonos. Op het moment dat wij meer van Sonos horen over een nieuwe hoofdtelefoon, lees je dat hier op onze site.

Sonos Ray white