Met de Move presenteerde Sonos zijn eerste draagbare wifispeaker die ook met bluetooth werkt. Deze duurzame en met 4,5 sterren bekroonde speaker is nu ook in lunar white oftewel witgrijs verkrijgbaar.

Vorig jaar introduceerde Sonos de Move, een speaker waarop veel Sonos-liefhebbers hadden gewacht. Daarmee kun je namelijk zowel muziek via wifi als bluetooth streamen en je kunt hem ook mee naar buiten kunt nemen dankzij de (oplaadbare) batterij, zelfs naar het strand. Eerst was deze met 4,5 sterren bekroonde speaker echter alleen in het zwart verkrijgbaar, nu is daar een nieuwe kleur aan toegevoegd.

Lunar white, langere batterijduur en meer specificaties
Sonos introduceert een nieuwe kleur voor de Move: het ultralichtgrijze Lunar White. Bovendien gaat de batterij een uur langer mee: dankzij een doorgevoerde software-update biedt Move tot 11 uur afspeeltijd. Wanneer het weer tijd is om naar binnen te gaan, plaats je Move op de meegeleverde oplader en speelt de muziek door. De Move is duurzaam, water- en schokbestendig: met een IP56-rating is Move bestand tegen uv-straling, (zout) spatwater, zand, zweet, stof, extreme warmte (en kou). Ten slotte is de Move volledig draadloos: stream via wifi en verbind Move met de rest van het Sonos-systeem bij je thuis, schakel over op bluetooth als je op pad gaat.

Prijs en beschikbaarheid
Sonos Move in Lunar White is vanaf vandaag in Nederland te bestellen op sonos.com voor € 399,- en beschikbaar vanaf 7 juli 2020.

Move Lunar White Pool swiper