Dyson heeft haar eerste Demo Store in Amsterdam geopend. In deze winkel toont Dyson zijn producten op het gebied van beauty, schoonmaken en luchtzuivering, is er een Beauty Lab en je kunt er ook producten kopen.

Sinds 26 oktober is de Dyson Demo Store op het Koningsplein 12-14 in Amsterdam open. De nieuwe Dyson Demo Store heeft een oppervlakte van meer dan 125 m2 en is dagelijks geopend van 10:00 – 19:00 uur, met uitzondering van zondag, dan tussen 12:00 – 18:00 uur als openingstijd. Alle producten op het gebied van beauty, schoonmaken en luchtzuivering zijn er te zien en er is een Beauty Lab met Dyson-stylisten die advies en een persoonlijke stylingservice geven.

Demonstraties
In de Dyson Demo Store staat Dysons volledige portfolio aan technologie, waardoor consumenten kunnen ontdekken, verkennen en beter begrijpen hoe de Dyson-technologie werkt. De Dyson Demo Store richt zich op de technologie in de machines van Dyson, met demonstratiezones en interactieve displays die de ontwerpen aan het werk laten zien. Zo zijn de effectiviteit van Dyson-stofzuigers tot luchtkwaliteitdemonstraties die live luchtkwaliteitsgegevens tonen te zien, en kunnen bezoekers in de Beauty Labs hun haar laten stylen met de nieuwste Dyson-technologie.

Exclusieve aanbiedingen van Dyson Direct
Wanneer consumenten rechtstreeks kopen vanuit Dyson, krijgen ze toegang tot exclusieve technologieën en limited edition-kleuren. Producten die in de winkel zijn gekocht, hebben een proefperiode van 30 dagen en kunnen de volgende dag in huis worden geleverd. Vanaf 2023 kunnen shoppers het dezelfde dag nog laten bezorgen. In de personalisatiebar kunnen klanten ook gratis hun opbergdoos voor de Dyson Supersonic-föhn, Dyson Airwrap-multistyler en Dyson Corrale-stijltang laten personaliseren en tevens hun product laten inpakken via de cadeauverpakkingsservice. Consumenten kunnen ook op afspraak winkelen en persoonlijk advies krijgen van Dyson-experts en -stylisten.

Gezonde haarstyling - Dyson Beauty Lab
De nieuwe Dyson Demo Store heeft een speciale ruimte op de eerste verdieping voor in-house haarverzorging, uitgerust met drie stylingstations. Daar kunnen klanten een Dyson Stylist ontmoeten die advies en een persoonlijke stylingservice geeft met behulp van Dysons haarverzorgingstechnologie, gebaseerd op haartype en stylingbehoeften. Styling afspraken kunnen online geboekt worden via dyson.nl in Q1 2023 voor 40 euro per styling-afspraak. (tekst gaat verder onder de afbeelding)

Dyson Demo Store Amsterdam Beauty Lab 3

Nadat Communicatiemanager Lorena Trako de introductie had gedaan, nam Brian Lavan (managing director Nothern Europe) het woord

Winkelen volgens Dyson
De Dyson Demo Store moet een nieuwe manier zijn waarop mensen winkelen voor de nieuwste technologie, aldus Dyson. De allereerste Dyson Demo Store van Europa werd in 2000 geopend in Parijs op de Rue de la Boétie. Als een soort beeldengalerij worden de Dyson-producten op hoge sokkels tentoongesteld, waarbij Dyson-experts de technologie demonstreren en adviseren over de nieuwste technologie. (tekst gaat verder onder de afbeelding)

Dyson Demo Store luchtreinigers 1

Dyson Demo VR en MyDyson-app
De lancering van Dyson Demo VR stelt klanten in staat om Dysons producten uit te proberen, te testen en te begrijpen in een virtuele online omgeving. Dyson heeft ook 1:1 videodemonstraties en telefoongesprekken geïntroduceerd met de experts in-store, live technologie-evenementen op de websites van Dyson en virtuele rondleidingen door enkele winkels. Daarnaast is de nieuwe MyDyson-app gelanceerd die praktische inhoud en nieuw nieuws levert aan Dyson-eigenaren, afgestemd op de producten die ze bezitten en hun persoonlijke behoeften (d.w.z. haartypes).

Dysons portfolio van de belangrijkste technologieën
Dyson V12 Detect: een nieuwe generatie draadloze stofzuigers met een nauwkeurig afgestelde laserstraal die onzichtbaar stof onthult, terwijl een akoestische piëzosensor het opgezogen stof en vuil meet en registreert en de gegevens in realtime op een scherm weergeeft. Mensen kunnen de Dyson Hyperdymium-motor en vijf filterlagen van dichtbij zien, en de machine uitproberen op vier verschillende vloeroppervlakken met een verscheidenheid aan stof en vuil.

Dyson Purifier Cool Formaldehyde: nieuwste generatie luchtreinigers met nieuwe solid-state formaldehyde-detectietechnologie, ontworpen om ultrafijn stof en allergenen op te vangen en zelfs potentieel gevaarlijke VOS, waaronder formaldehyde, te vernietigen. Dyson-experts staan klaar om uit te leggen hoe de luchtzuiveringstechnologie van Dyson schone lucht opvangt en projecteert voor luchtbehandeling in huis.

Dyson Solarcycle Morph: nieuw Dyson-licht volgt natuurlijk daglicht en transformeert op intelligente wijze voor verschillende toepassingen – het juiste licht op het juiste moment, precies waar het nodig is. Dyson-experts kunnen bezoekers begeleiden bij het personaliseren van jouw verlichting via de Dyson Link-app en uitleggen hoe Dyson's Heat Pipe-technologie de lichtkwaliteit decennialang beschermt. (tekst gaat verder onder de afbeelding)

Dyson Solarcycle Morph 2

 

Dyson Corrale stijltang: de enige stijltang die flexibele platen gebruikt die vormen om haar te verzamelen. Deze extra controle maakt styling met minder hitte en schade mogelijk. Het bevat een intelligent sensorsysteem om de temperatuur van de platen 100 keer per seconde te regelen en aan te passen, wat zorgt voor constant vermogen en warmte voor een betere styling.

Dyson Zone luchtreinigende koptelefoon: aangedreven door de kleinste compressoren in elke Dyson-machine, zuigt de Dyson Zone luchtreinigende koptelefoon lucht door de elektrostatische filters in elke oorschelp om 99% van de deeltjes zo klein als 0,1 micron op te vangen, en met kalium verrijkte koolstoffilters die stadsdampen verwijderen, om schonere lucht aan de neus en mond te leveren van de drager via een contactloos vizier. Geavanceerde ruisonderdrukking verwijdert ongewenste omgevings- en motorgeluiden, en hifi-precisie-audio repliceert het geluid zoals de artiest of maker het bedoeld heeft. De Dyson Zone luchtreinigende koptelefoon is pas in 2023 te zien in Amsterdam en zal na de zomer van 2023 te koop zijn.