Dyson staat vooral bekend om zijn geavanceerde stofzuigers, maar heeft ook bureau- en vloerlampen. Lees hier de review van de Dyson Lightcyle Morph Desk.

Dyson LightAad Munsterman, Bert van Dijk en Rob Coenraads

De zilvergrijze (ook verkrijgbaar in zwart) bureaulamp Lightcyle Morph Desk is 60 cm hoog, ziet er strak modern uit en bestaat uit hoogwaardige componenten. De geprofileerde ronde buis die in de voet staat, heeft een draaiarm waaraan het kunststof lampdeel met de bediening is gekoppeld. De led-lamp is overigens niet vervangbaar, maar heeft bij constante lichtkwaliteit een levensduur tot 60 jaar.

Voor sfeerverlichting licht de buis warm op; deze verlichting wordt geactiveerd zodra de kop van de lamp boven de draaibuis wordt geplaatst.De kop van de lamp kan alle kanten op bewegen voor jouw juiste plek. De bediening kan niet alleen handmatig, maar ook via de Dyson Link-app, zodat het een intelligente lamp wordt. Zo kun je de intensiteit en kleur van het licht met aanraakgevoelige sensors of via de app aanpassen of uniek: automatisch gesynchroniseerd worden met het buitenlicht zodat je binnen ook buitenlicht hebt. Via een bewegingssensor gaat de  lamp vanzelf aan bij activiteit in de buurt. Daarnaast zijn er voorinstellingen met gedefinieerde lichtintensiteit en kleur en timers voor willekeurig aanzetten van de lamp bij afwezigheid, ontwaken en slaapmodus.

Een unieke, duurzame en innovatieve lamp, helaas niet goedkoop.


Product: Dyson Lightcycle Morph Desk

4 en half sterren

Adviesprijs: € 549,-

+ uniek en geniaal ontwerp
+ juiste verlichting voor elk doel
 
- prijs
- geen smart-spraakkoppeling