Yale heeft een nieuw assortiment gelanceerd met slimme alarmsystemen, slimme buiten- en binnencamera’s en een slimme videodeurbel na het succes van het slimme deurslot Linus. Dit allemaal moet zorgen voor een slimme woningbeveliging met behulp van de Yale Home app.

Megan van der Wagt

Het slimme alarmsysteem van Yale is ontworpen om eigendommen van elke grootte te beschermen, zowel binnen als buiten. Gebruikers kunnen onder andere profiteren van een groot bereik tot 1 km, vier verschillende ruimtes in hun woning onafhankelijk bedienen en meerdere eigendommen beveiligen via één Yale Home-account. Gebruikers met een abonnement krijgen ook toegang tot verschillende extra functies, zoals mobiele back-upcommunicatie, automatische oproepalarmen en professionele bewaking door een derde partij.

Slimme camera's met handige functies
De nieuwe slimme camera’s van Yale kunnen op elk moment en vanaf elke locatie worden gebruikt en bediend. Dankzij de ingebouwde AI-technologie in de camera’s kunnen gebruikers zonder extra kosten persoonsdetectie en aanpasbare zones en schema’s inschakelen. Deze functies zorgen ervoor dat er minder valse of veel voorkomende meldingen naar de smartphone van de gebruiker worden gestuurd en dat bepaalde zones worden uitgesloten van opname.

Slimme videodeurbel
De slimme videodeurbel stuurt huiseigenaren gedetailleerde meldingen wanneer er bewegingen worden gedetecteerd en een oproep wanneer iemand op de deurbel drukt. Accessoires zoals de Yale-deurbelgong kunnen ook worden gebruikt voor grotere panden of meerdere verdiepingen, zodat de oproep overal in de woning te horen is. Voor wie cloudopname en extra AI-functies zoals huisdier-, pakket- of voertuigdetectie wenst, is een abonnement op de slimme deurbel en slimme camera's verkrijgbaar. De slimme deurbel kan ook worden geïntegreerd met andere slimme apparaten van Yale. Zo kun je, wanneer de slimme deurbel afgaat, via de Yale Home-app controleren wie er voor de deur staat en, als dat veilig is, de deur ontgrendelen met het slimme deurslot Linus® om ze binnen te laten.

Prijzen en beschikbaarheid
Deze slimme alarmsystemen van Yale zijn nu beschikbaar voor de onderstaande prijzen:
Starterskit voor het slimme alarmsysteem van Yale: € 349,99.
Starterskit+ voor het slimme alarmsysteem van Yale: € 389,99.
Starterskit met sirene voor het slimme alarmsysteem van Yale: € 439,99.

Slimme buitencamera van Yale: € 129,99.
Slimme binnencamera van Yale: € 59,99.
Slimme videodeurbel van Yale: € 159,99.

Abonnementen van € 4,- tot € 10,- per maand en meer meer informatie over de verschillende abonnementen vind je hier.

Yale Starterskit alarm