Yale is leverancier van smart home-beveiliging en heeft de nieuwe Yale Home-app gelanceerd die de huidige Yale Access-app vervangt. Maak je nu nog gebruik van Yale Access, lees dan hier waar je op moet letten als je overstapt naar Yale Home.

Yale is niet alleen bekend van hun 'normale' sloten, maar ook van hun slimme sloten zoals de Yale Linus. Vanaf 17 mei 2023 is de nieuwe app Yale Home app beschikbaar voor gebruikers. Hiermee wil Yale haar klanten één enkele app bieden die ze kunnen gebruiken om de bestaande slimme producten van het merk te bedienen, evenals alle nieuwe slimme apparaten die in de toekomst worden uitgebracht.

Yale Home app
Yale Home biedt dezelfde functies en diensten die gebruikers al hebben leren kennen. Met de lancering van deze nieuwe app is het belangrijk voor alle Yale-gebruikers om nu hun Yale-account van Yale Access naar Yale Home te verplaatsen, omdat de services van de Yale Access-app vanaf 1 juli 2023 niet meer werken.

Accounts verplaatsen van Yale Access naar Yale Home
Het proces van het verplaatsen van accounts is uiterst eenvoudig. Download eerst de nieuwe Yale Home-app. Eenmaal gedownload, kunnen gebruikers de app openen en inloggen met dezelfde gebruikersnaam en hetzelfde wachtwoord dat ze eerder hebben gebruikt. Met de nieuwe app hoeven Yale-klanten geen nieuw account aan te maken of hun producten opnieuw in te stellen, ze kunnen snel inloggen en vervolgens hun service normaal voortzetten.
Zodra de primaire gebruiker zijn accountmigratie heeft voltooid, moeten alle andere gebruikers die zijn geclassificeerd als eigenaren of gasten ook migreren. Anders worden ze buitengesloten van de oude Yale Access-app en kunnen ze hun apparaat niet meer bedienen. Het is heel belangrijk om ervoor te zorgen dat alle gebruikers die eerder toegang hebben gekregen tot een apparaat, of het nu familie, vrienden of andere vertrouwde bezoekers zijn, de nieuwe app hebben gedownload, anders kunnen zij dus niet langer gebruikmaken van slimme toegangsdiensten.
Het is ook belangrijk te weten dat tijdens het proces van het verplaatsen van accounts, eventuele integraties van derden niet worden overgedragen. Dit betekent dat integraties met vertrouwde Yale-partners zoals Google Home, Amazon Alexa of Philips Hue een andere instelling vereisen via de nieuwe Yale Home-app of een app van derden.

Yale Home Activity Feed online