Wanneer er een nieuwe telefoon gekocht kan of moét worden, ontstaat bij veel mensen de vraag of ze dit direct moeten doen of dat ze juist nog even moeten wachten totdat het nieuwste model op de markt is. Zeker wanneer je nu op het punt staat om een Samsung aan te schaffen kan deze vraag ontstaan. De Samsung S23 heeft namelijk een opvolger in de vorm van een S24. Of dit het wachten waard is of juist niet? Lees snel verder.

De Samsung S24
Het is natuurlijk ook maar net de vraag wat jouw behoeftes zijn waar het gaat om mobiele telefonie, wel is het goed om er rekening mee te houden dat dit door de jaren heen kan veranderen. De verwachting is dat dit voor iedereen de komende jaren alleen maar verder zal toenemen. Van de boekhouding, belastingaangifte tot de deurbel in de gaten houden; steeds meer zaken gaan via de mobiele telefoon. De aanschaf van een mobiele telefoon is vaak iets wat je doet voor een aantal jaren, hier goed over nadenken is dan ook aan te raden. Wanneer men kijkt naar de markt van vandaag de dag, dan is te concluderen dat de Samsung S24 Ultra van Odido het allerbeste is wat er op de markt verkrijgbaar is. Van een waanzinnig scherm, bizar goede camera tot ultrasterke batterij. Werkelijk een toestel wat zijn weerga niet kent. Rekening houdend met een toenemend gebruik van het apparaat, is het de investering meer dan waard. Zeker met een scherp abonnement van Odido is dit een goede keuze qua prijs/kwaliteit verhouding, zeker wanneer je een liefhebber van het Android besturingssysteem bent.

Of toch niet?
Als je op zoek bent naar een Samsung-toestel, kan een beetje wachten echt lonen, zelfs als je niet per se het allernieuwste model wilt hebben. Het recente model is net uitgebracht op 17/18 januari en dat betekent vaak direct een prijsdaling voor zijn voorganger. De Galaxy S23-lijn is dan goedkoper beschikbaar, niet alleen bij de officiële aanbieders, maar ook op de refurbished markt. En als kosten een factor zijn waarom je nog niet hebt besloten, weet dan dat de lijn niet alleen de Ultra-variant heeft, maar ook een standaardmodel en een tussenmodel in de vorm van de Plus. Deze toestellen bieden geweldige kwaliteit voor een meer toegankelijke prijs dan de Ultra.
Dus als je je telefoon al intensief gebruikt en verwacht dit in de komende jaren te blijven doen, kan het zeer de moeite waard zijn om de Samsung S24 aan te schaffen. Vooral de Ultra is een indrukwekkend stukje technologie uit de Samsung-collectie en is op dit moment het flagship op de Android-markt. De prijs zal meevallen, vooral als je bedenkt dat het Ultra-model waarschijnlijk de behoefte aan een aparte tablet overbodig maakt.

Galaxy S24