Het bedrijf Signify heeft niet alleen Philips Hue als merk, maar ook Wiz dat zijn beveiligingsassortiment uitbreidt met een slimme buitenwandlamp met camera. Bij beweging gaat het licht van deze weerbestendige camera aan en verras je potentiële indringers of kun je in het donker gemakkelijk de weg naar je voordeur vinden.


WiZ is eigendom van Signify, bekend van Philips Hue, en bedient zowel consumenten- als professionele markten in meer dan 70 landen. WiZ komt regelmatig met nieuwe producten, zoals de WiZ Portrait bureaulamp  en de door ons geteste en met 4,5 sterren bekroonde Wiz Elpas wandlamp.
Vandaag introduceert Signify een slimme buitenwandlamp met camera als uitbreiding op het WiZ Home Monitoring-systeem dat eerder dit jaar werd aangekondigd. Het systeem combineert slimme verlichting, een camera en bewegingsdetectie en biedt nu nog meer mogelijkheden om je huis te beveiligen.

WiZ buitenwandlamp met geïntegreerde camera
Maak kennis met de eerste WiZ slimme buitenwandlamp met camera waarmee je live kunt zien wat er rond je huis gebeurt. Wanneer er beweging wordt gedetecteerd, gaat het licht van deze weerbestendige camera aan - zo verras je potentiële indringers of kun je 's avonds gemakkelijk de weg naar je voordeur vinden.
Je ontvangt meldingen op je telefoon wanneer er beweging wordt gedetecteerd en je kunt hier direct op reageren door met de persoon te spreken via de terugspreekfunctie, al je lichten aan te zetten of een stil lichtalarm te activeren. Dit alles met miljoenen kleuren en de eenvoudige bediening die je kunt verwachten van alle producten in het WiZ-ecosysteem. Zelfs in het donker kun je een oogje in het zeil houden dankzij de infraroodverlichting van de camera. Met de liveweergave van de camera blijf je altijd en overal op de hoogte over wat er rond je huis gebeurt.

(artikel gaat verder onder de afbeelding)

Signify WiZ buiten wandlamp en camera praten

Kijkhoek en weerbestendigheid
De buitenlamp kun je heel goed koppelen met de andere producten in jouw WiZ-ecosysteem. Dankzij de kijkhoek van 120 graden heeft deze camera een breed gezichtsveld waarin jij kunt zien wat er zich voor je deur of in de tuin afspeelt. De stand van de camera is makkelijk aan te passen, zodat je altijd een duidelijk zicht kan krijgen op het gebied dat je wilt bewaken.
De camera is speciaal ontworpen voor buitengebruik en is dus bestand tegen alle weertypes: zomerse hitte, winterse kou of regenachtige dagen in het voor- of najaar vormen allemaal geen enkel probleem voor de WiZ outdoor camera.

(artikel gaat verder onder de afbeelding)

Signify WiZ buiten wandlamp en camera lamp schijnt

Prijs en beschikbaarheid
De WiZ buitenwandlamp met geïntegreerde camera is nu te koop voor € 199,99.

Signify WiZ buiten wandlamp en camera en box