WiZ brengt de nieuwe slimme bureaulamp Portrait en NFC Tags uit. De bureaulamp zorgt volgens WiZ voor sfeer en rust, terwijl de Tags voor gemak moeten zorgen.

Megan van der Wagt

WiZ is sinds 2017 bezig met slimme verlichtingsoplossingen en slimme services. Zo heeft deze Signify-dochter (net als Philips Hue) het bedrijf in juni dimbare ledlampen, een Neon flex-lichtstrip en de ELPAS Bollard-tuinpaal uitgebracht. Nu komt Wiz met de slimme Portrait bureaulamp en NFC Tags.

Bureaulamp Portrait
De WiZ-bureaulamp Portrait bestaat uit een ringlicht aan de bovenzijde en een hoofdlicht aan de onderzijde. De lamp heeft een ingebouwde helderheidssensor die automatisch licht kan versterken wanneer het buiten donker wordt. De knop van de lamp kan omgedraaid worden voor de juiste lichtsfeer en door de instelbare lichttinten kan de lamp ook gebruikt worden als sfeerverlichting. De WiZ Portrait is te bedienen via het bestaande WiZ-systeem, met je stem of de WiZ-afstandsbediening.

NCF Tags
Naast de bureaulamp Portrait heeft WiZ ook nieuwe NFC Tags uitgebracht. Dit zijn zelfklevende tags waarmee je de lamp kunt besturen via je smartphone. Door je telefoon tegen de tag aan te houden, kun je bepaalde functies activeren. Voor de Tags zijn geen batterijen nodig en je kunt ze overal plaatsen waar het droog is. Deze NFC Tags kunnen gebruikt worden met alle WiZ-lampen.

Prijs en beschikbaarheid
De WiZ bureaulamp Portrait is vanaf 15 september te koop voor € 99,99. De NFC Slimme Tags (verpakking van vier stuks) zijn ook vanaf die datum te koop voor € 5,99.

WiZ bureaulamp Portrait