JBL en dj Martin Garrix werken opnieuw samen en dat zie je terug in de special edition van de draagbare speaker JBL Flip 6.

Megan van der Wagt

 

JBL is een heel populair merk op het gebied van speakers als de Partybox en hoofdtelefoons als de Live 770NC en 670NC. De bluetooth speaker JBL Flip 6  is al bijna twee jaar te koop. Van deze draagbare en dus draadloze speaker JBL verschijnt nu een speciale editie in het kader van een vernieuwde samenwerking tussen JBL en Martin Garrix.

Design JBL Flip 6 Martin Garrix
De JBL Flip 6 Martin Garrix special edition heeft een design dat volledig is geïnspireerd door logo + x van Martin Garrix. Dit zie je goed terug in het expressieve patroon.

JBL Flip 6
Zoals bekend heeft de JBL Flip 6 twee passieve radiatoren: een racetrackwoofer en een aparte tweeter. Deze moeten zorgen voor diepe bassen, krachtige middentonen en heldere hoge tonen. Door middel van de Partyboost is het mogelijk om de nieuwe speaker te koppelen met andere JBL-speakers. Hij beschikt over Bluetooth 5.1 en is IP67-gecertificeerd: de speaker is dus water- en stofdicht.

Batterijduur
De JBL Flip 6 heeft een afspeeltijd tot 12 uur.

Prijs en beschikbaarheid
De speciale editie luidspreker is vanaf 16 oktober beschikbaar op de website van JBL voor € 149,99.

652be213decc6 1