De JBL Flip 6 is een nieuwe draadloze speaker met krachtiger geluid, een mooier design en nieuwe frisse kleuren. De Flip 6 is vanaf nu verkrijgbaar voor € 139,- in Midnight Black, binnenkort in meer kleuren.

Niels Brouwer

JBL is voor veel mensen een geliefd merk voor hoofdtelefoons, oordopjes en zeker ook de (bluetooth) speakers. Al eerder melden we de komst van deze JBL Flip 6 en hij is vanaf vandaag ook verkrijgbaar. Er is veel aandacht besteed aan het design van deze nieuwe speaker: zo komt de Flip 6 met een robuuste stoffen behuizing en een reeks trendy kleuren. Ook valt deze speaker meer op door het nieuwe JBL-logo.

Specificaties
De nieuwe JBL Flip komt met twee passieve radiatoren, namelijk een krachtige racetrackwoofer en een aparte tweeter. Deze moeten zorgen voor diepe bassen, krachtige middentonen en heldere hoge tonen. Door middel van de Partyboost is het mogelijk om de nieuwe speaker te koppelen met andere JBL-speakers, altijd leuk. Hij beschikt verder over Bluetooth 5.1 en is IP67-gecertificeerd, dus water- en stofdichtheid.

Batterijduur
De JBL Flip 6 heeft een afspeeltijd tot 12 uur, lang genoeg voor veel muziekplezier.

Kleuren
De JBL Flip 6 serie komt in de kleuren Dusty Pink, Grey Stone, River Teal, Fiesta Red, Ocean Blue, Midnight Black, Steel White, Forest Green en Squad.

Prijs en beschikbaarheid
De JBL Flip 6 is op het moment verkrijgbaar in Midnight Black. De kleuren Fiesta Red, Grey Stone en Ocean Blue zullen later in december beschikbaar komen, de overige kleuren in 2022. De JBL Flip 6 is verkrijgbaar op jbl.nl voor een prijs van € 139,-

JBL Flip 6 family