Het Amerikaanse audio-lifestylemerk Skullcandy lanceert de Crusher ANC 2 hoofdtelefoon. Deze upgrade van het vorige Crusher-model heeft dezelfde bas, maar dan met Active Noise Canceling.

Skullcandy maakt indrukwekkende hoofdtelefoons, zoals de Skullcandy Street Fighter PLYR en ook oordopjes als de Jib True 2 Wireless. Het is nu bijna tien jaar geleden dat Skullcandy de eerste Crusher lanceerde. Met het beloofde bass you can feel voel je ook echt de trillingen van de bas. En dat maakt deze Crusher-koptelefoon heel geschikt voor fans die houden van een diepe bas in hun muziek zonder achtergrondruis. En ook filmliefhebbers en gamers zijn fan van het model: de koptelefoon geeft je muziek, film of game namelijk een mooie geluidservaring die je letterlijk kunt voelen.

Skullcandy Crusher ANC 2 in het kort
• Accuduur tot 50 uur
• Rapid Charge (10 min = 4 uur)
• Bellen, nummer- en volumeregeling
• Knoppen met instelbare functies
• Aanpasbare Stay-Aware Mode • Presets en persoonlijke EQ's
• Geïntegreerde Tile TM-zoektechnologie
• Spotify TapTM
• Take Photo
• Robuuste hoofdbeugel van metaal
• Comfortabele over-ear pasvorm
• Opvouwbaar en inklapbaar
• Transportetui

Diepe audio
Door de Bass-Thumping Technology met Active Noise Cancelling te mixen, geeft de Crusher ANC 2 gebruikers een diepe audio-ervaring. Deze nieuwste editie zorgt met Skullcandy's gepatenteerde Adjustable Sensory Bass Technology voor een mooie audio-ervaring. Door het toevoegen van Active Noise Canceling en een upgrade van een aantal eigenschappen van het model, zoals handsfree voice control, een batterijduur tot 50 uur, Rapid Charge Technology en instelbare EQ's is de Crusher ANC 2 heel geschikt voor tech-en audioliefhebbers.

Gepersonaliseerde geluidservaring
De Crusher ANC 2 is ontworpen voor gepersonaliseerde aanpasbare geluidservaringen voor ieder soort gebruiker. Of je nu muziek wilt luisteren, een film wilt kijken of een game wilt spelen, met de Skull-iQ Smart Feature Technology, wordt het gebruikers mogelijk gemaakt om de settingen van de koptelefoon volledig aan hun eigen voorkeuren aan te passen, voor een uniek en eigen geluid. Het designteam van Skullcandy heeft het ontwerp van de koptelefoon duurzaam en lichtgewicht gemaakt voor zoveel mogelijk gebruiksgemak en luistercomfort gedurende de dag. Zo heeft de Crusher ANC 2 grotere oorschelpen, een asymmetrisch stuk en inkeping in de hoofdband zodat je de koptelefoon gemakkelijk heel de dag kunt gebruiken. De Crusher ANC 2 kan plat en ingeklapt worden en komt in een stevige reisetui, heel prettig voor een lange vlucht en om mee te nemen op reis.

Unieke gebruikservaring
Skullcandy heeft een unieke gebruikerservaring ontwikkeld rondom individuele personalisatie. Zo kunnen gebruikers van de Crusher ANC 2 de haptische bas op drie manieren personaliseren: door het draaien aan de instelknop op de linkeroorschelp, door het gebruiken van de hands-free voice commando “Hey Skullcandy, More Crusher,” of door de basvoorkeuren in te stellen via de Skull-iQ-app. De instelbare vier-mic Active Noise Canceling kan niet alleen 'ruis' lokaliseren en verwijderen, maar kan nu ook gepersonaliseerd en verfijnd worden. Gebruikers kunnen met een korte gehoortest in de Skullcandy-app tevens een persoonlijk geluidsprofiel aanmaken en precies afstemmen hoe zij geluid willen ervaren.

Prijs en beschikbaarheid
De Crusher ANC 2 heeft een verkoopadviesprijs van € 229,99 en is verkrijgbaar via Skullcandy.eu.

Nog meer specificaties
Skull-IQ + Voice Control
De Crusher ANC 2 is voorzien van Skull-iQ, een geavanceerde technologie met innovatieve stemfuncties en de mogelijkheid om te upgraden via de Skull-iQ-app. Dat betekent dat je geen nieuwe koptelefoon hoeft te kopen om de allernieuwste features te krijgen: goed voor je financiën en goed voor de planeet.

Actieve ruisonderdrukking
De Crusher ANC 2 heeft ongekend goede, actieve ruisonderdrukking met vier microfoons die achtergrondgeluiden in het volledige hoorbare spectrum elimineren. En met een schuifregelaar in de Skull-iQ-app kun je zelf bepalen hoeveel geluid je door wilt laten.

Aanpasbare Sensory Bass
Met de Skullcandy Crusher krijg je het originele en unieke Sensory Bass-geluid. Draai het wieltje terug om het basgeluid te temmen, of draai het omhoog voor een geluid dat je trommelvliezen laat trillen. Je kunt de Crusher Bass van de Crusher ANC 2 ook bedienen met je stem. Wil je meer? Zeg dan gewoon 'Hey Skullcandy, more Crusher.'

Personal Sound
We zijn allemaal uniek, en dat geldt ook voor ons gehoor. Daarom is de Crusher ANC 2 voorzien van Personal Sound. Via een hoortest in de Skull-iQ-app maak je een luisterprofiel aan, en op basis hiervan stemt Personal Sound de koptelefoon uitstekend af op jouw persoonlijke gehoor.

Geavanceerde microfoontechnologie
Clear Voice Smart Mic verwerkt het geluid met behulp van kunstmatige intelligentie, herkent ongewenste achtergrondgeluiden en verwijdert ze in realtime.

Koppelen met meerdere apparaten
Dankzij Multipoint Pairing kun je jouw koptelefoon koppelen aan twee apparaten tegelijkertijd. En als je gebeld wordt terwijl je een video op je laptop aan het kijken bent, kiest hij automatische een andere bron, zodat je de telefoon kunt opnemen.

Skullcandy Crusher ANC 2 product front