Audiofabrikant Skullcandy komt met een nieuwe gaming headset, de Skullcandy Street Fighter Plyr gaming headset. Liefhebbers van het videospel Street Fighter zullen dit absoluut kunnen waarderen.

Skullcandy en Street Fighter lanceren een limited-edition gaming hoofdtelefoon voor het 35-jarig jubileum van het iconische videospel Street Fighter. De limited-edition Skullcandy x Street Fighter PLYR koptelefoon zit vol referenties naar het originele spel: het herkenbare grijszwarte kiezelpatroon op de Street Fighter spelkast is bijvoorbeeld de basis van het design. Op een oorschelp is een scene met Ryu en Chun-Li afgebeeld en op de andere het bekende geel/rode Street Fighter logo. Ieder detail —tot de binnenkant van de hoofdband aan toe - zit vol originele game graphics uit het spel, zoals Fight! en Double KO.

Street Fighter
Street Fighter begint met het verhaal van Ryu, een karateka die deelneemt aan een toernooi waarbij hij moet vechten tegen medespelers uit allerlei landen. Met verschillende vechtcombinaties kunnen spelers zich urenlang verliezen in de beste gevechten. Street Fighter werd de fundering voor de vele andere unieke delen die zijn uitgekomen, recentelijk verscheen Street Fighter 6. Street Fighter is één van de meest bekende vechtspellen aller tijden. De videogame-series ontwikkeld door het Japanse Capcom, werd in 1987 in eerste instantie als Arcadespel uitgebracht. Later werd Street Fighter ook beschikbaar voor de Super Nintendo Classic, gevolgd door de serie voor andere spelcomputers waaronder de Playstation 2, 3, 4 & 5, maar ook de Xbox, Xbox 360 en One beschikbaar werd. Street Fighter is een van de meest populaire games in zijn soort en heeft wereldwijd fans! Het is bijzonder dat een game dat zo lang geleden werd geintroduceerd, vandaag nog steeds zo populair en relevant is.

Skullcandy gaming headphones
Skullcandy lanceerde eerder al deze maand een collectie van drie gaming headphones. Het limited-edition Skullcandy x Street Fighter SLYR-model is speciaal gemaakt voor gamers die een instapmodel zoeken. Door Supreme Sound zorgt de headphone voor een maximale spelervaring. SLYR zorgt voor in-game audiodiepte, waardoor gebruikers niet alleen vijanden achter zich horen aankomen, maar ook het gejoel van de menigte horen. De SLYR heeft ook een bi-directional afneembare boom mic die een gefocuste stem pickup heeft, die ervoor zorgt dat spelers kunnen communiceren en samenwerken met goede helderheid in multiplayer settings.
Het model is gemaakt van sterk en lichtgewicht materiaal en heeft hoofd-conform, memory-foam oorkussens verpakt in vochtregulerende, ademend materiaal. Easy-to-reach, on-board controls aan beiden kanten van de headsets, zorgen ervoor dat gamers snel op mute kunnen drukken en het volume kunnen aanpassen zonder dat het spel onderbreekt. Boom mics hebben ook een mic-status LED, zodat spelers in een fractie van een seconde weten dat ze op mute staan of “on air zijn.”

Prijs en beschikbaarheid
De Skullcandy x Street Fighter PLYR headphone is verkrijgbaar via Skullcandy.eu voor € 159,99.

Skullcandy X Street Fighter gaming headset