Signify heeft naast Hue ook Wiz als merk en biedt nu twee nieuwe slimme verlichtingsproducten voor je tuin, balkon en terras aan. Dat zijn de Wiz Elpas wandlamp en de Wiz grondspot.

Signify is niet alleen bekend van hun producten van Philips Hue, maar ook steeds meer van hun producten die ze onder de merknaam Wiz uitbrengen. Zo hebben we al eerder onder andere de Wiz Squire tafellamp getest en ook de slimme Spacesense techniek. Wil je je tuin, terras, oprit of balkon verfraaien, dan zijn er nu twee nieuwe producten die bestand zijn tegen elk weertype en tegelijkertijd van alle slimme verlichtingsopties zijn voorzien: de nieuwe WiZ ELPAS-wandlamp voor buiten en de stijlvolle WiZ-grondspots voor buiten. Dankzij het 12V-laagspanningssysteem van de grondspots is de installatie ook heel veilig en makkelijk.

Slimme Wiz grondspots met weerbestendig en waterdicht ontwerp
De nieuwe WiZ-grondspots voor buiten zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium en kunnen tot 180 graden gedraaid worden. Met één druk op de knop creëer je een mooie sfeer voor elke gelegenheid. De starterskit, bestaande uit twee grondspots met pin, een adapter en controler, is eenvoudig uit te breiden tot vijf armaturen. De installatie is kinderspel, dankzij het eenvoudige plug-and-play principe. Je hoeft alleen maar de stekker in het stopcontact te steken. Door het lage voltage is het systeem veilig te installeren en te gebruiken.

Wiz Elpas wandlamp
De nieuwe ELPAS-wandlamp voor buiten (230V) is eveneens gemaakt van hoogwaardige, weerbestendige materialen voor bescherming tegen direct zonlicht, zware regenval of ijzige temperaturen. Met verschillende lichtmodi en een keuze uit meer dan 16 miljoen kleuren komt elke tuin, terras of balkon nog mooier tot zijn recht. (tekst gaat verder onder de afbeelding)

Wiz Elpas wandlamp lifestyle

Kleuren en wifi
De nieuwe producten in het outdoor assortiment van WiZ zijn beide verkrijgbaar in het zwart en kunnen eenvoudig worden aangesloten op je wifinetwetwerk, waardoor de verlichting vanaf elke locatie kan worden bediend met de WiZ-app of WiZmote-afstandsbediening.

Wiz lichtsnoer
Eind vorig jaar introduceerde WiZ het eerste product in het outdoor assortiment, het WiZ-lichtsnoer. De nieuwe WiZ-tuinspots en de WiZ ELPAS-wandlamp vormen daar een mooie aanvulling op. (tekst gaat verder onder de afbeelding)

Wiz lichtsnoer

Prijs en beschikbaarheid
De WiZ Elpas-wandlamp voor buiten is nu beschikbaar en kost 89,99 euro. De WiZ-grondspot voor buiten starterskit kost 174,99 euro en een extra WiZ-grondspot voor buiten kost 74,99 euro. Het WiZ-outdoor lichtsnoer is al sinds oktober 2022 verkrijgbaar voor een adviesprijs van 119,99 euro.