Sonos heeft de Sub Mini aangekondigd, een draadloze subwoofer met een compacter en cilindrisch ontwerp dat voortbouwt op het ontwerp van de Sonos Sub. De Sub Mini is vanaf 6 oktober verkrijgbaar in matzwart en matwit voor € 499,-.

In ons streamingtijdperk wil je natuurlijk een goed geluid hebben bij films, series, muziek, games en meer. Of zoals Maxime Bouvat-Merlin van Sonos het verwoordt: “je wil geluid van bioscoopkwaliteit kunnen ervaren en het gevoel krijgen dat je de hoofdpersoon bent in je favoriete content." Na de introductie van twee nieuwe soundbars - Beam (Gen 2) en Ray - breidt Sonos de home cinema line-up nog verder uit met Sub Mini. Deze Sonos Sub Mini is de nieuwe, kleine maar krachtige subwoofer de lage frequenties van films, series, muziek, games en meer moet versterken. Over een paar weken lees je de review van de Sonos Sub Mini subwoofer op onze website.

Specificaties Sonos Sub Mini subwoofer
Bass zonder gezoem: twee speciale woofers en geavanceerde verwerking zorgen voor diepe, dynamische lage tonen zonder gezoem of getril. In de akoestisch afgesloten behuizing creëren beide naar binnen gerichte woofers een kracht-opheffend effect dat vervorming neutraliseert.
Uitgebalanceerd geluid: geavanceerde digitale signaalverwerking maximaliseert de bassweergave en realiseert de volle lage frequenties die je zou verwachten van een veel grotere subwoofer. Sub Mini neemt daarbij de laagste frequenties over, zodat gekoppelde speakers zich op de midden- en hoge frequenties kunnen richten voor een betere totale geluidsbeleving.
Goed te combineren met meer Sonos-apparaten: voorzie elke filmscène van extra drama door de Beam of Ray te combineren met de Sub Mini. Of laat horen dat het all about that bass is op je privédansvloer door de Sub Mini te koppelen aan je Sonos One (SL).
Mooi vanuit elke hoek: het design van de Sub Mini rond en elegant. Daardoor gaat deze subwoofer heel natuurlijk op in je interieur zonder te veel plaats in te nemen (of aandacht te trekken).
Gemakkelijke installatie: voeg de Sub Mini met een paar keer tikken in de Sonos-app toe aan je Sonos-systeem. Hij is te combineren met verschillende Sonos-speakers zodat je je perfecte geluidssysteem kunt creëren - of je nu een housewarming organiseert of een filmavondje met vrienden. Je kunt de Sub Mini ook finetunen met Trueplay. Daarmee worden het geluid van de speaker en reflecties door muren en meubels gedetecteerd om je de beste luisterbeleving te bieden voor jouw kamer en opstelling.

Prijs en beschikbaarheid
De Sonos Sub Mini is verkrijgbaar vanaf 6 oktober voor € 499,-.

Sub mini product 8