Ben je op zoek naar een mooi cadeau voor Vaderdag? Lees hier in het kort waarom ik de Woox slimme stekker met energiemeter, Mi Airfryer, Huawei Watch GT 3 smartwatch, Bose Frames Tenor Style en de Sonos Ray aanbeveel.

Vaderdag is voor vaders bij uitstek de dag om je te (laten) verwennen. Nog geen inspiratie qua cadeaus? Wellicht helpen deze tips voor Vaderdag je verder. Hoewel de meeste cadeau's niet goedkoop zijn, zijn het wel aanraders en hopelijk goedkoper dan de adviesprijs te koop.

R6113 2

Woox R6113 slimme stekker met energiemeter
Met de Woox R6113 bedien je, waar je ook bent, je huishoudelijke apparaten op afstand via internet. Gebruik je mobiele telefoon om op afstand een waterkoker aan te zetten, de lichten in de woonkamer aan te doen, de luchtreiniger aan de gang te krijgen of zelfs de boiler aan te zetten. Het is allemaal gedaan met slechts een paar tikken in de intuïtieve Woox Home-app. Deze R6113 is ook geschikt voor energiemonitoring: je ziet realtime het stroomverbruik van het apparaat dat is aangesloten op deze slimme stekker. Ook kun je het historische stroomverbruik van het aangesloten apparaat volgen in het geschiedenislogboek. Beiden worden weergegeven in de WOOX Home-app.

Woox R6113
€ 14,95 (voor HCC-leden), adviesprijs € 19,95
5 sterren

Mi Airfryer

Mi Smart Air Fryer 3.5L
Liefde gaat door de maag. Is jouw vader een echte keukenprins, of laat hij water nog aanbranden? Het maakt allemaal niet uit met de Mi Smart Air Fryer 3,5L, want die is van alle markten thuis. Dit apparaat is ideaal voor ontdooien en bakken, en is tevens een gezond alternatief voor conventionele kookmethodes zoals frituren en bakken in een pan. De airfryer heeft een breed scala aan temperatuurinstellingen die variëren van 40°C tot 200°C en heeft slimme functies zoals het bedienen van de airfryer op afstand via Google Assistant en Amazon Alexa. Een absolute win-win, want jij kunt ook meegenieten van alle gezonde snacks!

Mi Smart Air Fryer 3.5L

€ 129,99

4 en half sterren

 

 

 

Huawei Watch GT 3

Huawei Watch GT 3 smartwatch
Netet als de andere Huawei-smartwatches ziet de Watch GT 3 46mm er stijlvol uit. Het heldere en scherpe 1,43inch AMOLED-aanraakscherm is verwerkt in een roestvrijstalen horlogekast die de nodige stevigheid biedt. Toch is deze smartwatch een lichtgewicht: zonder bandje slechts 42,6 gram en is hij 11 mm dik, wel zo prettig als je hem ook ’s nachts draagt. Rechts zit een roterende kroon om te scrollen, door apps te navigeren, te zoomen en om een menuoptie te selecteren. De nieuwe interface voor alle opties ziet er ‘schaakbordachtig’ uit en je kunt de launcher vrij bewegen en inzoomen.

Huawei richt zich met deze Watch GT 3 zeker op sportieve gebruikers. Hij ondersteunt ruim 100 workout- of trainingsmodi die je prestaties monitoren als een ‘persoonlijke trainer’. Zeker als (beginnende) hardloper ben je aan het juiste adres met deze smartwatch door de vele hardloopopties zoals het maken van een hardloopplan en het analyseren van je loopsessie. Prettig is verder de redelijk nauwkeurige locatiebepaling, dat je kunt bellen of gebeld worden via de microfoon en dat ook je gezondheid wordt gevolgd via allerlei sensoren en Huawei’s prima Gezondheids-app.
Tel daar de prima prijs en de indrukwekkende batterijduur van bijna 14 dagen bij op en je hebt een aanrader om je pols.

Huawei Watch GT 3 martwatch
Vanaf € 249,99
4 en half sterren

Bose Frames Tenor 

Bose Frames Tenor Style
Net als de Bose Frames Soprano is hij ontworpen om op een gewone zonnebril te lijken, maar de Bose Frames Tenor Style is veel meer dan dat. Ook hier kun je dankzij ingebouwde luidsprekers namelijk genieten van verbluffend goed geluid zoals we dat kennen van Bose. In plaats van dat je oren worden afgesloten door in- of over-ears, krijg je je omgevingsgeluiden wel goed mee zonder dat dat stoort als je bijvoorbeeld op de fiets zit. En hij zit goed, waarbij dit model overigens maar in één maat verkrijgbaar is (taille unique). Je omgeving heeft bovendien niet in de gaten dat je muziek luistert. Hij beschikt verder over een microfoon, zodat je ook ermee kunt bellen. Het is ook een vakantie-aanrader die je niet wilt missen, maar dan wel hopen dat ie mooi in de aanbieding is, want de prijs is een halve punt aftrek.

Bose Frames Tenor Style
€ 279,95
4 en half sterren

Sonos Ray white

Sonos Ray soundbar
Qua soundbars kon je bij Sonos kiezen voor de ook wat compacte Sonos Beam en de duurdere en grotere Sonos Arc die we allebei ook hebben getest, zodat de nieuwe Sonos Ray soundbar hiermee mooi te vergelijken is. Deze tapvormige soundbar meet 56 bij 9,5 bij 6,25 cm (l x b x h) en wordt geleverd in de kleuren wit of zwart. Al eerder is er een uitgebreide Sonos Ray review verschenen; al met al is de Sonos Ray een soundbar primair voor tv met kwalitatief goed geluid, maar wel met wat beperkte aansluitmogelijkheden. Dat wordt goed gemaakt door de aantrekkelijke prijs.

Sonos Ray Soundbar
€ 299,00
4 sterren