Sonos komt met de Sonos Ray, een nieuwe compacte soundbar die volgens Sonos beschikt over kamervullend geluid en de juiste spraakversterking. Bovendien is de draagbare smart speaker Sonos Roam nu beschikbaar in drie nieuwe kleuren.

Het populaire audiomerk Sonos heeft met de Sonos Arc en de Sonos Beam (Gen 2) al uitstekende soundbars, en komt nu met de compacte Sonos Ray soundbar. Daarnaast lees je hier over de drie nieuwe kleuren voor de draagbare smart speaker Sonos Roam.

Sonos Ray
De Sonos Ray wil de lat hoger leggen voor thuisentertainment tegen een toegankelijkere prijs. De nieuwe soundbar werkt met heel veel streamingdiensten zodat je van films, muziek en meer kunt genieten. Open de Sonos-app en je kunt binnen een paar minuten beginnen met luisteren. De Sonos Ray is te bedienen met je huidige afstandsbediening, de Sonos-app, Apple AirPlay 2 en meer. Voeg een paar One's toe aan je home cinema-systeem voor surround sound of maak verbinding met een Sonos-speaker om in meerdere kamers te luisteren. In het kort:

* Kamervullend geluid: speciaal ontworpen golfgeleiders projecteren het geluid van muur tot muur en de geavanceerde processor positioneert elementen nauwkeurig in de kamer zodat het voelt alsof je midden in het verhaal zit.
* Nauwkeurig gebalanceerd: een nieuw door Sonos ontworpen bass reflex-systeem produceert diepe en lage tonen met perfect gewogen bass, terwijl de op maat gemaakte akoestiek de midden en hoge tonen nauwkeurig in harmonie brengt.
* Goed getuned: net als alle andere Sonos-speakers werd Ray afgestemd met de hulp van de Sonos Soundboard, een groep toonaangevende specialisten uit onder andere de muziek- en filmwereld. Finetune het geluid nog verder met Trueplay voor een optimale luisterbeleving in elke kamer.
* Optimaal luisteren: spraakversterking van Sonos zorgt voor nog grotere helderheid zodat je nooit een woord hoeft te missen, terwijl Nachtgeluid de intensiteit van harde geluidseffecten vermindert zodat je niemand in huis stoort.
* Compact ontwerp: Of je hem nu op een tv-meubel of in een kast zet: het strakke en indrukwekkend compacte design van Ray past in elke ruimte.
* Duurzaam geluid: Ray is verpakt in onze meest duurzame verpakking tot nu toe, met een geschenkdoos en beschermende buffers gemaakt van 100% gerecycleerd papier.

Sonos Roam in Olive, Wave en Sunset
Met de waterdichte draagbare smart speaker Sonos Roam kun je content streamen via wifi en bluetooth. Deze is nu verkrijgbaar in drie nieuwe kleuren: Olive, Wave en Sunset. De nieuwe kleuren van de Roam zijn geïnspireerd door de natuur, avondluchten en het buitenleven.

* Olive: Geïnspireerd op uitbundige landschappen - van woestijncactussen tot keurig aangelegde parken.
* Wave: Dankt zijn kleur aan serene kustlijnen en verkoelende zwembaden.
* Sunset: Beïnvloed door gekleurd woestijnzand en imposante zonsondergangen. (artikel gaat door onder de afbeelding)

Roam color lineup

Prijzen en beschikbaarheid
De Sonos Ray is vanaf 7 juni wereldwijd verkrijgbaar voor € 299,- en de drie nieuwe kleuren van Roam zijn vanaf 13 mei verkrijgbaar voor € 199,- per stuk.

Sonos Ray white product