Arlo staat bekend om zijn goede thuisbeveiligingscamera's en lanceert de Arlo Go 2. Met de nieuwe buitencamera kunnen gebruikers overal verbinding maken via wifi of een geïntegreerde 3G/4G-simkaart.

De door PC-Active geteste apparaten van Arlo scoren goed. Zo kreeg de Arlo videodeurbel 4 sterren en de Arlo Pro 3 liefst 4,5 sterren. Nu komt Arlo met de Go 2, een nieuwe buitencamera waarmee je als gebruiker overal verbinding kunt maken via wifi of een geïntegreerde 3G/4G-simkaart. Hierdoor kun je nu bijna al jouw bezittingen op 99% van alle locaties beschermen, want met een standaard 4G-dekking is de connectiviteit nog wel afhankelijk van je netwerkprovider.

Verbind overal
De Go 2 is Arlo’s meest veelzijdige beveiligingscamera. Gebruikers kunnen ervoor kiezen om rechtstreeks verbinding te maken met wifi voor betrouwbare bescherming thuis, of kunnen een 3G/4G-simkaart plaatsen om de camera met het internet te verbinden voor meer afgelegen locaties. Voor huiseigenaren die echt non-stop bescherming willen, kan de camera automatisch overschakelen naar een mobiele verbinding als de wifi wegvalt. Met de 100% draadloze installatie kan de camera in minder dan 5 minuten worden geïnstalleerd. Met een batterij die lang meegaat en op een simkaart werkt, is de Arlo Go 2 uitstekend om te waken over caravans of campers, auto's, fietsen, boten, boerderijen en nog veel meer.

Geavanceerde beveiligingsbewaking
Met de Arlo Go 2 kun je live 1080p-kleurenvideo rechtstreeks naar je telefoon streamen, dag en nacht, zodat je de activiteiten die rondom je eigendommen plaatsvinden, kunt zien terwijl deze plaatsvinden. Voor meer geavanceerde bewaking geeft een Arlo Secure Subscription toegang tot aanvullende toonaangevende beveiligingsfuncties, waaronder gepersonaliseerde detectie waarmee de camera onderscheid kan maken tussen mensen, dieren en voertuigen, zodat je alleen wordt geïnformeerd over de dingen die jij belangrijk vindt. Arlo Secure geeft je ook tot 60 dagen cloudopslag, dus zelfs als je een melding mist, kun je de opgenomen beelden op elk moment terugkijken.

Direct actie ondernemen
Als er beweging wordt gedetecteerd, stuurt de Arlo Go 2 waarschuwingen naar je smartphone, waar ter wereld je ook bent. Als gebruikers een potentiële dreiging opmerken, kunnen ze op afstand de ingebouwde alarmsirene activeren om indringers af te schrikken of kan de tweerichtingsaudio worden gebruikt om ze te verjagen. Ook kan gebruikt worden gemaakt van Arlo's exclusieve vergrendelde schermreactie of 'bel een vriend'-opties, zonder dat de telefoon ontgrendeld moet worden. De geïntegreerde schijnwerper kan ook worden geconfigureerd om door beweging te worden geactiveerd of handmatig via de app te worden ingeschakeld, wat een extra beschermingslaag toevoegt.

Prijs en beschikbaarheid
Met een adviesprijs van € 299,99 is de Arlo Go 2 CCTV-camera vanaf 1 juli 2022 verkrijgbaar bij erkende Arlo-retailers.