Uit een heel andere prijscategorie is de Arlo Pro 3: deze heeft een adviesprijskaartje van liefst € 599,­ voor het basisstation (SmartHub) en twee waterdichte camera’s voor zowel voor binnen als buiten, en dan heb je ook heel wat.

arloRens Blom en Rob Coenraads

Dankzij de meegeleverde montagekit, schroeven en internetkabel kun je meteen aan de slag en dat installeren is simpel dankzij de handige app.

De Arlo Pro 3 heeft een 4MP-sensor met HDR­-ondersteuning tegen overbelichting, tweewegaudio, een kijkhoek van 160 graden, 12x optische zoom, Auto­Zoom en Tracking-­features. Het basisstation beschikt over een usb-­aansluiting, zodat je beelden lokaal kunt opslaan op bijvoorbeeld een harde schijf en dus niet per se in de cloud. 

De video’s worden opgenomen in 2K (2560x1440 pixels); voor ’s nachts zijn er 2 infrarood-­led’s en kun je kiezen uit een nachtmodus zonder/met kleur waar bij die laatste de ingebouwde spotlight hulp biedt. Die schiet aan bij onverwachte bewegingen en dan kan er ook nog eens een sirene afgaan, zodat het ook een alarmsysteem is.
Tel daar de prima beeldkwaliteit, overzichtelijke app en stemassistenten bij op en je hebt een prima systeem!

4 en half sterrenPCA sterren 4 5 317

Prijs: € 599,-
Pluspunten: 
* prima beeldkwaliteit
* gemakkelijke installatie
* prima duidelijke app
Minpunten
* prijs (en sommige functies kosten geld)