Bij een aantal Samsung Galaxy-apparaten heb je vanaf nu 4 jaar lang Android OS- en One UI-upgrades en 5 jaar beveiligingsupdates. Lees hier welke Samsung Galaxy-apparaten dat zijn.

Samsung zet qua software-ondersteuning een nieuwe standaard neer met het bieden van 4 jaar lang Android-updates en 5 jaar beveiligingsupdates. Helaas geldt dit niet voor alle Galaxy-toestellen, maar het is een prachtig initiatief waar ook veel gebruikers van (nieuwe) Galaxy-apparaten blij mee zullen zijn. De upgrades zijn beschikbaar op de meest recente smartphones in de Galaxy S-serie, zoals de Galaxy S22 en S22+ en ook de S22 Ultra, en verder ook de Z-serie en A-serie en op de nieuwste tablets. Samsung is van plan dit uit te breiden naar meer Galaxy-apparaten. Verder biedt Samsung nu ook al tot vier jaar upgrades aan voor One UI Watch en Wear OS Powered by Samsung.
Naast de One UI-upgrades levert Samsung tot vijf jaar beveiligingsupdates ter bescherming van de meest recente Galaxy-apparaten. Zodra ze zijn gelinkt aan Samsungs beveiligingsplatform Samsung Knox, zijn de toestellen optimaal beschermd tegen potentiële bedreigingen. Heb je Samsung Galaxy Enterprise Edition, dan krijg je bovendien een eenjarige licentie die je toegang geeft tot Samsung Knox Suite-oplossingen. Op die manier kun je jouw apparaten en beveiligingsupdates eenvoudig implementeren en beheren via een dashboard.

Samsung Galaxy-apparaten met 4 jaar Android-updates en 5 jaar beveiligingsupdates
Onderstaande Galaxy-apparaten komen onder andere in aanmerking voor vier generaties One UI- en vijf jaar beveiligingsupdates*:
• Galaxy S Series: Galaxy S22, S22+, S22 Ultra, evenals Galaxy S21, S21+, S21 Ultra, S21 FE, en toekomstige toestellen in de S-serie
• Galaxy Z Series: Galaxy Z Fold3, Galaxy Z Flip3, en toekomstige toestellen in de Z-serie
• Galaxy A Series: geselecteerde toestellen in de aanstaande A-serie
• Galaxy Tablets: Galaxy Tab S8, S8+, S8 Ultra en toekomstige modellen in de Tab S-serie

Deze Galaxy-devices hebben tot vier jaar One UI Watch en Wear OS Powered by Samsung*:
• Galaxy Watch: Galaxy Watch4, Galaxy Watch4 Classic en toekomstige Galaxy Watches

De Samsung Galaxy-toestellen die niet de juiste hardwarespecificaties hebben om in aanmerking te komen voor vier generaties One UI-upgrades, hebben nog altijd ondersteuning tot drie generaties One UI-upgrades.

*  Beschikbaarheid en timing van One UI-upgrades en functies kunnen verschillen per model en timing van Android OS-upgrades.
** Beschikbaarheid en timing van upgrades en functies van One UI Watch kunnen verschillen per model en timing van Wear OS-upgrades.