Met de Logitech G733 Lightspeed bespreken we een hoofdtelefoon die je niet alleen kunt gebruiken om naar muziek te luisteren, maar vooral voor gamen en ook voor het thuiswerken.

LogitechG733Rens Blom en Rob Coenraads

Groot voordeel is dat hij heel comfortabel zit: de stof van de oorkussens en de elasticiteit van de hoofdband zijn prima, terwijl ook het plastic frame lekker licht is. Hierdoor kun je gerust een paar uur deze hoofdtelefoon op hebben, zonder dat je het eigenlijk merkt.

Qua bediening is de G733 ook een lichtgewicht: zo zitten er op de linkerschelp alleen een aan-uitknop, een mute-knop (dempen), een volumewieltje en een afneembare microfoon. Geen aanraakgevoelige oorschelpen dus waarmee je bijvoorbeeld een volgend nummer kunt kiezen. 

Qua verbinding scoort deze hoofdtelefoon ook punten, net als de geluidskwaliteit (hoewel hij geen ANC heeft) en een batterijduur van bijna 30 uur. Dat geldt alleen als je de opvallende RGB-strips aan de voorkant van de oorschelpen uitzet, anders is dat zo’n 20 uur. Voor thuiswerken (en gamen) is de zwarte uitvoering een prima keuze.

 

Product: Logitech G733 Lightspeed

4 sterren

Adviesprijs: € 149,-
Pluspunten: 
* draagcomfort
* geluidskwaliteit
* verbinding
Minpunten
* geen ANC