Ikea en Sonos presenteren een nieuwe versie van de Symfonisk-tafellamp met wifispeaker met betere licht- en geluidservaring. En qua design kun je nu kiezen uit een lampenkap van glas of textiel.

In 2019 brachten Ikea en Sonos de eerste Symfonisk-collectie op de markt, met onder andere een tafellamp-speaker. Bij het ontwerpen van de nieuwe versie hebben Ikea en Sonos gefocust op een nog betere licht- en geluidservaring. Ook het design heeft een make-over gekregen, je kunt nu bijvoorbeeld kiezen voor een lampenkap van glas of textiel.

Personaliseren
De nieuwe Symfonisk-tafellamp met wifi-speaker biedt nog meer mogelijkheden om te personaliseren dan de eerste variant. Zo zijn de voet en de kap van de speaker nu los verkrijgbaar, waardoor je verschillende combinaties kunt maken. De voet is beschikbaar in wit en zwart en de kap in textiel en glas - allebei ook in wit en zwart. De lampenkappen verspreiden warm en diffuus licht. De nieuwe tafellamp heeft een grote fitting (E27), zodat je nog meer kunt variëren met de sterkte en de kleuren van het licht.

Licht en geluid
Verlichting en muziek zijn bepalende factoren voor de sfeer in huis. Door licht en geluid te integreren in één product, kun je ruimte besparen en de sfeer met één druk op de knop bepalen. De wifispeaker geleidt geluidsgolven door de hele ruimte en zorgt voor een harmonieus geluid in huis. De speaker maakt verbinding via wifi en kan gebruikt worden als de enige geluidsbron in een kamer of kan verbonden worden met andere Sonos-producten, waaronder die uit het Symfonisk-assortiment.

Symfonisk
In 2019 sloegen Ikea en Sonos de handen ineen met de lancering van de Symfonisk collectie, die bestond uit een boekenplank-speaker en een tafellamp-speaker. In juni van dit jaar breidden de bedrijven de collectie uit met een schilderijlijst-speaker. Symfonisk combineert de woninginrichting- en designkennis van Ikea met de expertise van Sonos op het gebied van geluidsbeleving.

Prijzen en beschikbaarheid
De prijzen zijn: lampvoet met wifispeaker € 129,-, glazen kap € 30,- en textielen kap € 20,-. De vernieuwde tafellamp-speaker is vanaf half november online en in alle Ikea-winkels verkrijgbaar.

Symfonisk tafellamp wit