PC-Active is onlangs zijn nieuwe Instagram-account gestart waarbij je ook elke week mooie prijzen kunt winnen. Doe mee met de nieuwste weggeefactie en maak kans op een AVM Fritz!Box 6690 Cable ter waarde van € 249,00.

Op www.pcactive.nl vind je elke dag nieuwe reviews, handige tips en trucs, workshops en interessant nieuws. PC-Active start bovendien nu weer een winactie en wel een wekelijkse weggeefactie tot eind 2023. Doe hier ook aan mee en maak kans op de prijs die we nu gratis verloten onder de bezoekers van het Instagram-account van PC-Active: @pcactiveofficial. Dat is ditmaal de Fritz!Box 6690 Cable t.w.v € 249,00.

Instagram en pcactiveofficial
Wil je de Fritz!Box 6690 Cable winnen? Zorg er dan voor dat je ons Instagram-account volgt en onze 3 meest recente Instagram-posts liket. Nog geen Instagram-account? Lees in deze workshop hoe je er eentje kunt aanmaken. Via onze Instagram DM (te vinden als je op ons account kijkt en op Bericht klikt) kun je een berichtje achterlaten. Zet in dit bericht dat je meedoet aan de winactie en dan maken wij elke maandag bekend wie er heeft gewonnen. Deze winactie duurt dus een week. Dit keer helaas niet gewonnen? Geen zorgen, want we houden tot het einde van het jaar elke week een winactie. Volgen kan via deze link: https://www.instagram.com/pcactiveofficial/

AVM Fritz!Box 6690 Cable
De Fritz!Box 6690 Cable is een krachtige router die speciaal is ontworpen voor gebruik met kabelinternet. Met indrukwekkende snelheden en geavanceerde technologieën biedt deze router betrouwbare en snelle internetverbindingen voor thuisgebruik en kleine bedrijven. Het apparaat ondersteunt DOCSIS 3.1 en is geschikt voor hoge snelheden die nodig zijn voor veeleisende internettoepassingen, zoals streaming in Ultra HD en online gaming. Met geïntegreerde telefoniefuncties, dual-band wifi, en uitstekende beveiligingsmaatregelen biedt de Fritz!Box 6690 Cable een alles-in-één oplossing voor thuis of op kantoor.

fritzbox 6690 cable left de wi fi 6 640x400