PC-Active heeft met @pcactiveofficial een nieuwe Instagram-pagina. Wil je dit account volgen en meteen meedoen met de weggeefactie, maar heb je geen Instagram-account? Lees in deze workshop hoe je er een maakt.

Bram Veldt

Op de nieuwe Instagram-pagina van PC-Active @pcactiveofficial vind je de nieuwste reviews en gadgets, artikelen, weggeefacties, korte filmpjes van events en nog veel meer. Wil je dit account volgen, maar heb je geen Instagram-account? Lees in deze workshop hoe je er een maakt. 

Stap1: Account maken
Begin met de app downloaden via de App Store (Apple) of Play Store (Android). Als de app klaar is met downloaden en installeren, open je de app. Klik onderaan in je scherm op Account aanmaken. Wil je registreren met je Facebook-account? Als je al een bestaand Facebook-account hebt, kun je je bestaande account gebruiken om een nieuw Instagram-account te maken. Als je een Instagram-account wilt maken met je Facebook-account, klik je op Aanmelden met Facebook. Vul hier de gegevens van je Facebook-account in. Als je gaat registreren met je mail, vul je je e-mail in en klik je op Volgende. Er wordt een bevestigingscode naar je mail verstuurd. Als je die hebt gevonden, voer je die in en klik je op Volgende. Vul vervolgens je volledige naam in, verzin een wachtwoord en vul deze in. Nu ben je al iets dichter bij een Instagram-account om pcactiveofficial te volgen. Maar eerst moet je nog registreren. (artikel gaat verder onder de afbeelding)

instagram account aanmaken 04

Instagram-account aanmaken

Stap 2: Registreren
Geef aan via Opslaan of niet nu of je je inloggegevens wilt bewaren op dit apparaat. Vul nu je Geboortedatum in: begin met de dag en vervolgens scrol je door de Maanden en Jaartallen om zo de goede te vinden. Klik nu op Volgende, verzin een leuke Gebruikersnaam, vul deze in en als laatste klik je op Ik ga akkoord.
Je hebt nu een account aangemaakt. Klik een paar keer op Overslaan en vervolgens op het Pijltje rechtsboven. Nu zit je in het overzichtsscherm van Instagram en ben je helemaal klaar om de app te gebruiken. Bij het vergrootglas kun je accounts van mensen, bedrijven, voetbalclubs etc. opzoeken om te gaan volgen.

(artikel gaat verder onder de afbeelding)

PC Active Instagram account SS

Zoek hier bijvoorbeeld het Instagram-account van PC-Active op: pcactiveofficial