PC-Active is onlangs zijn nieuwe Instagram-account gestart waarbij je ook elke week mooie prijzen kunt winnen. Doe mee met de nieuwste weggeefactie en maak kans op een exemplaar van FOCUS: De wereld van ASML. We geven deze prijs t.w.v. € 24,99 vier keer weg deze week.

Op www.pcactive.nl vind je elke dag de nieuwste gadgets en reviews, handige tips en trucs en workshops. PC-Active start nu weer een winactie en wel een wekelijkse weggeefactie; doe hier ook aan mee en maak kans op de prijs die we nu gratis verloten onder de bezoekers van het Instagram-account van PC-Active: @pcactiveofficial. Dat zijn ditmaal de 4 boeken met de titel FOCUS: De wereld van ASML van auteur Marc Hijink die ook columnist is van het tijdschrift PC-Active.

Instagram en pcactiveofficial
Wil je een exemplaar van FOCUS: De wereld van ASML t.w.v. € 24,99 winnen? Zorg er dan voor dat je ons Instagram-account volgt en onze 3 meest recente Instagram-posts liket. Nog geen Instagram-account? Lees in deze workshop hoe je er eentje kunt aanmaken. Via onze Instagram DM (te vinden als je op ons account kijkt en op Bericht klikt) kun je een berichtje achterlaten. Zet in dit bericht dat je meedoet aan de winactie en dan maken wij elke maandag bekend wie er heeft gewonnen. Deze winactie duurt dus een week. Dit keer helaas niet gewonnen? Geen zorgen, want we houden tot het einde van het jaar elke week een winactie. Volgen kan via deze link: https://www.instagram.com/pcactiveofficial/

FOCUS: De wereld van ASML
In het boek van Marc Hijink met liefst 320 pagina's laat hij een unieke blik achter de schermen van het techbedrijf  ASML zien. ASML is het waardevolste techbedrijf van Europa en het belangrijkste bedrijf van Nederland. Het bedrijf ontwerpt de gigantische en uiterst complexe machines die de meest geavanceerde chips ter wereld kunnen produceren. Microsoft, Apple, Google, Tesla en Alibaba zijn afhankelijk van de chips die worden gemaakt met de apparaten van ASML. Zowel Amerika als China wil zichzelf van de beste chips kunnen voorzien, en Europa wil dat ook. Elke supermacht aast op ASML.

Hoe is het zo ver gekomen en hoe wist het bedrijf vanuit Veldhoven zo'n cruciale rol in de chipwereld te veroveren? Marc Hijink volgde ASML jarenlang van binnenuit. Hij sprak intensief en wereldwijd met alle hoofdrolspelers in het ASML-netwerk, van oud-medwerkers, toeleveranciers en chipfabrieken, tot politici en critici. In het boek Focus is het allemaal te lezen.

voorplat Focus 9789463823050 1