PC-Active is onlangs zijn nieuwe Instagram-account gestart waarbij je ook elke week mooie prijzen kunt winnen. Doe mee met de nieuwste weggeefactie en maak kans op de Sennheiser EPOS Adapt 660 ter waarde van 320 euro via @pcactiveofficial

Op www.pcactive.nl vind je elke dag de nieuwste gadgets en reviews, handige tips en trucs en workshops. PC-Active start nu weer een winactie en wel een wekelijkse weggeefactie; doe hier ook aan mee en maak kans op de prijs die we nu gratis verloten onder de bezoekers van het Instagram-account van PC-Active: @pcactiveofficial. Dat is ditmaal de Sennheiser EPOS Adapt 660 ter waarde van 320 euro.

Instagram en pcactiveofficial
Wil je deze Sennheiser EPOS Adapt 660 winnen? Zorg en dan voor dat je ons Instagram account volgt en onze 3 meest recente Instagram-posts liket. Nog geen Instagram-account? Lees in deze workshop hoe je er eentje kunt aanmaken. Via onze Instagram DM (te vinden als je op ons account kijkt en op Bericht klikt) kun je een berichtje achterlaten. Zet in dit bericht dat je meedoet aan de winactie en dan maken wij elke maandag bekend wie er heeft gewonnen. Deze winactie duurt dus een week. Dit keer helaas niet gewonnen? Geen zorgen, want we houden tot het einde van het jaar elke week een winactie.
Volgen kan via deze link: https://www.instagram.com/pcactiveofficial/

Sennheiser EPOS Adapt 660
De Sennheiser EPOS Adapt 660 is een draadloze over-ear bluetooth-headset die ontworpen is om maximale focus en productiviteit te bieden, ongeacht je locatie. Deze hoofdtelefoon beschikt over Active Noise Cancellation (ANC) om omgevingsgeluid te verminderen, waardoor je gesprekken kristalhelder blijven. Hij is geoptimaliseerd voor gebruik met UC en Microsoft Teams en is compatibel met zowel mobiele apparaten als pc's (via een dongle). Met een indrukwekkende gesprekstijd van maximaal 30 uur en een bluetooth-bereik tot 25 meter.

Sennheiser EPOS Adapt 660