Eind oktober verschijnt de nieuwe Nacon Revolution 5 Pro controller voor de Playstation 4 en 5 en de pc. Lees hier de eigenschappen van deze nieuwe Nacon-controller.

Nacon is al vele jaren een gerenommeerde naam op het gebied van hardware voor gaming. Zo verscheen in 2019 de review van de Nacon Revolution Unlimited Pro Controller. De teams van Nacon zijn de afgelopen jaren (ook) bezig geweest met de ontwikkeling van de Nacon Revolution 5 Pro controller, samen met professionele gamers zoals Mister Crimson, een van de beste fighting-games-spelers ter wereld. Elk onderdeel van deze controller is ontworpen om aan de behoeften van de meest veeleisende gamer te voldoen en zijn prestaties te verbeteren, aldus Nacon.

Specificaties Nacon Revolution 5 Pro controller
• Asymmetrische joysticks: optimale hantering en verbeterde ergonomie.
• Speel bedraad met een verwijderbare kabel van 3 meter, of draadloos met minimale latency dankzij RF-technologie.
• Batterijduur van meer dan 10 uur: voor lange gamesessies zonder op te laden.
• Verbeterde precisie en duurzaamheid voor joysticks en triggers dankzij Hall effect-technologie, waardoor je minder last hebt van 'joystick drift' (vergeleken met eerdere Revolution controllers).
• Trigger Stop-systeem: pas je aan elke situatie in de game aan door de afstand van de triggers in te stellen.
• Aanpasbare app (voor pc/Mac; binnenkort ook voor mobiel): biedt meer vrijheid om je controller uniek te maken en aan te passen aan jouw speelstijl.
• Uitgebreide aanpassing: vier aanpasbare profielen per platform, drie sets gewichten, drie maten joysticks, drie sets joystick-koppen en maar liefst 60 aanpassingsopties.
• Ergonomische shortcuts: kies welke actie je wilt toewijzen aan de toetsen aan de achterzijde van de controller.
• Dubbel draadloos: sluit je controller aan op je console en schakel direct tussen het geluid van de console en je Bluetooth-audioapparaat.
• Hoogwaardige materialen voor beter comfort en gebruiksgemak.

(artikel gaat verder onder de afbeelding)

Nacon Revolution 5 Pro controller met case online 1

De Revolution 5 Pro is geschikt voor de PS5/PS4/pc, hoewel de compatibiliteit met de pc niet is getest of wordt aanbevolen door Sony Interactive Entertainment. De controller wordt geleverd met een draagtas. Ga naar https://www.nacongaming.com/en-GB/revolution-5-pro-w om alle technische details van de REVOLUTION 5 PRO te ontdekken en hem exclusief te reserveren.

Prijs en beschikbaarheid
De Nacon Revolution 5 Pro is al te bestellen voor € 229,90, maar pas eind oktober beschikbaar.

Nacon Revolution 5 Pro controller online