Seizoen 6 van Call of Duty Modern Warfare II en Warzone is uit. In dit seizoen zijn er verschillende dingen toegevoegd, waaronder een Halloween-thema. 

 

Bram Veldt

Activision maakt al jaren Call of Duty-games. Sinds 2020 hebben ze ook een andere versie genaamd Warzone. In de orginele Call of Duty's speel je online in kleine maps tegen elkaar en is er ook een story mode. Warzone is een battle royale, dit betekent dat je met 150 mensen uit een vliegtuig springt op een hele grote map. Je moet dan als laatste over proberen te blijven door middel van wapens zoeken en je tegenstanders uit te schakelen. Er is ook een storm die de spelers steeds dichterbij elkaar drijft. Alleen in de cirkel is er geen storm, dus moet je daar heen om niet dood te gaan in de storm. Gamers kennen dit allemaal uit Fortnite...
Met de update komen nieuwe dingen naar het spel en keren ook bepaalde gamemodes terug naar Warzone. Zo is de anti-held Spawn verkrijgbaar in verschillende stijlen. De skin komt in de Battle pass. Ook komen er vier nieuwe online maps en drie nieuwe wapens naar het spel.

(tekst gaat verder onder de afbeelding)

foto spawn

Met de komst van seizoen zes krijgen Warzone en de normale Call of Duty Modern Warfare II een update. Hier is een overzicht van de nieuwe content in seizoen zes:
Call of Duty: Warzone
• Operation Nightmare is een GO. In het midden van het seizoen kun je vreemde dingen op de map onderzoeken en het opnemen tegen monsters terwijl je geleidelijk het Bounty-bord zuivert van buitenaardse wezens.
• Welkom in Vondead. Een bezwering heeft een grote zombie-uitbraak in de map Vondel ontketend. De zombies zijn in-game te vinden in de map.
• Zombie Royale is terug voor beide maps. In deze beruchte limited-time modus halverwege het seizoen, ga je de strijd aan als zombie met nieuwe innovaties maar hetzelfde chaotische uitgangspunt.
• Lockdown keert terug, buitenaardse buit en evenementen. In de map Vondel keert lockdown terug. Je kan in-game beloningen krijgen door Souls te verzamelen.

Call of Duty: Modern Warfare II
• Twee Core, twee Gunfight-maps bij de lancering. Een nieuwe originele en een terugkerende map in zowel Core als Gunfight, van een landgoed in Las Almas tot een klassieke schietbaan.
• Griezelige reskins voor twee maps. El Asilo viert Día de Muertos, terwijl Embassy de locatie wordt van een zombieaanval.
• Een angstaanjagende twist op klassieke modi. Je modi worden opgeschrikt door jump scares, doodshoofden, zombies en nog veel meer, waaronder de verdraaide versies van Domination, Kill Confirmed, Grind, Drop Zone en Infected.

(tekst gaat verder onder de afbeelding)

seizoen 6 1

Battle pass
Bij dit nieuwe seizoen komt ook een nieuwe battle pass. In deze battle pass krijg je meer dan 100 items, zoals de Spawn skin en 3 wapens. De battle pass gaat 1100 CoD-points kosten. Zo krijg je dus toegang tot alle seizoen 6 battle pass content. Met BlackCell krijg je nog meer beloningen en items:
• Volledige toegang tot de Season 06 Battle Pass, plus 20 Battle Token Tier Skips (25 op PlayStation). De volledige Battle Pass bevat 1.400 COD Points binnen 100 Tiers van vrij te spelen content van Battle Pass-voortgang.
• De BlackCell Sector, inclusief 1100 COD Points; de nieuwe BlackCell Operator V4L3RIA en haar Tactical Pet Megabyte; de "BlackCell Reckoner" Pro-Tuned Weapon Blueprint; en een BlackCell Smoke Grenade Equipment Skin.
• Een exclusieve BlackCell Sector in de Battle Pass AO die dient als alternatieve startlocatie.
• Extra BlackCell-only Battle Pass-content: 10 BlackCell Operator Skins, waaronder een voor de nieuwe Operator Spawn, Al Simmons, Creepy Clown, Soul Crusher, Mil-Spawn, Tier 100 Spawn en meer; zes geanimeerde Weapon Blueprints; en twee Vehicle Skins.
• Spelers die na aankoop van de Battle Pass upgraden naar BlackCell krijgen ook 1.100 CoD-points terug.

Prijs en beschikbaarheid

Warzone is gratis, terwijl de adviesprijs van de versies voor PS4, PS5 en Xbox voor Call of Duty Modern Warfare II 39,99 euro is.

season 6 blackcell