Kadaza is een visuele startpagina die het internet zo simpel en overzichtelijk mogelijk wil maken. Via logo’s in een kleurige blokkendoos geeft deze handige startpagina snel toegang tot de populairste websites op het gebied van uiteenlopende onderwerpen, zoals voor nieuws, sport en radio. Daarnaast kunnen gebruikers hun eigen favoriete websites op de aanpasbare homepage plaatsen.

De no-nonsense indeling in kleurrijke themapagina’s geeft veel rust en overzicht. Overbodige elementen zijn daarbij zoveel mogelijk weggelaten. Kadaza is daarmee een verfrissende tool waarmee je altijd een handig overzicht hebt van de meest bezochte websites op het internet. Je kunt Kadaza instellen als opstartpagina in je browser of toevoegen aan je bookmarks.

Benieuwd naar de meest bezochte websites in andere landen? De redactie van Kadaza heeft ook de populairste websites in bijna 60 andere landen overzichtelijk in kaart gebracht. 

Kadaza instellen als startpagina

Als je Google Chrome op je computer gebruikt kun je eenvoudig de Kadaza extensie installeren via de Google Chrome Store.

Heb je een Android smartphone? Installeer dan de Kadaza app in Google Play Store.

Op kadaza.nl/instellen staan stap-voor-stap instructies om Kadaza in te stellen als startpagina in alle bekende browsers, zoals Microsoft Edge, Firefox en Safari.  

PCactive Image 2