WiZ is het goedkopere broertje van Philips Hue en komt met nieuwe soorten slimme lampen voor binnen en buiten, bestaande uit plafondarmaturen, lichtstrips, filamentlampen en buitenverlichting. Zo komt Wiz met dimbare led-lampen, de Neon flex lichtstrip, de SuperSlim WiZ plafondarmatuur en de ELPAS Bollard tuinpaal.

Signify is het bedrijf achter Philips Hue en ook WiZ die allebei veel decoratieve slimme verlichtingsproducten aanbieden. Van WiZ hebben we al veel producten getest, zoals de WiZ Squire kleurrijke tafellamp en de Wiz Elpas wandlamp. WiZ komt nu met nieuwe slimme lampen (plafondarmaturen, lichtstrips, filamentlampen en buitenverlichting) voor zowel levendige kleuren als de juiste tinten wit licht, zodat je de sfeer van het licht op elk moment kunt afstemmen.

• Maak kennis met de eerste WiZ full-color dimbare LED-filamentlampen met de vintage look van een gloeilamp
• Geef je verlichting zelf vorm met de buigbare WiZ Neon flex lichtstrip, waarmee je prachtige vormen kunt creëren die passen bij je persoonlijkheid en je interieur
• Breid je tuinverlichting verder uit met de eerste WiZ tuinpaal: de ELPAS Bollard.

Neon flex strip om verlichting vorm te geven
Haal de creatieve kant in jezelf naar boven met de Neon flex strip waarmee je een prachtig lichtdecor kunt ontwerpen als een echte blikvanger in je interieur. De lichtstrip is 3 meter lang, eenvoudig te buigen in een vorm naar keuze en gemakkelijk te installeren aan de muur met bijgeleverde bevestigingsbeugels. Je kunt kiezen uit 1 van de 16 miljoen kleuren of lichtscènes, waarbij de kleur continu verandert over je hele strip! Dit product brengt meer persoonlijkheid in je interieur en is de juiste sfeermaker voor elke gelegenheid. (artikel gaat verder onder de afbeelding)

WiZ Neon lifestyle 2 online

Filamentlampen en SuperSlim WiZ plafondarmatuur voor vloer tot plafond
De nieuwe full color filamentlampen geven elk interieur een vleugje vintage. Zelfs als ze niet branden, zien ze er mooi uit met een vintage look en gebogen filamentontwerp en zeker wanneer je ze inschakelt. Deze dimbare transparante lampen laten je ruimte baden in alle kleuren van de regenboog en elke tint wit van warm tot koel licht. Ze zijn verkrijgbaar in 3 vormen: een standaard peervorm, een edison of een globe. Voeg een klassiek, decoratief tintje toe aan je interieur én profiteer van de energiebesparende voordelen van LED. Je kunt ze allemaal bedienen met behulp van de WiZ-app, WiZ-afstandsbediening of je stem. (artikel gaat verder onder de afbeelding)

WiZ full color filament warm wit lifestyle online

De SuperSlim WiZ plafondarmatuur past in (praktisch) elke woning dankzij een minimaal strak ontwerp. Hij is verkrijgbaar in zwart en wit en in twee maten en dankzij de keuze uit 16 miljoen kleuren geef je je kamer de juiste look. (artikel gaat verder onder de afbeelding)

WiZ Superslim plafondarmatuur wit licht online

ELPAS tuinpaal voor feestje buiten
Ook het WiZ-buitenassortiment krijgt er een nieuw product bij. Met de toevoeging van de ELPAS tuinpaal biedt WiZ vanaf nu een compleet en breed portfolio van buitenproducten waaronder een WiZ-lichtsnoer, grondspots, ELPAS-wandlampen en nu dus ook de ELPAS-tuinpaal om je tuin te verfraaien met kleurrijk licht. De nieuwe modern ogende ELPAS-tuinpaal biedt mooie kleuren voor alle buitengelegenheden, is weerbestendig en heel geschikt voor gebruik buitenshuis. De installatie is eenvoudig: je hoeft hem alleen maar aan te sluiten en te spelen met de verschillende mogelijkheden, veilig, en met miljoenen kleuren en talloze dynamische lichtscènes. (artikel gaat verder onder de afbeelding)

WiZ Outdoor Elpas tuinpaal product

Prijs en beschikbaarheid
Van de WiZ full color filamentlampen kost de standaard peervorm € 29,99, de Edison € 32,99 en de Globe € 34,99. De SuperSlim plafondarmatuur heeft een adviesprijs van € 129,99 voor de 22W-versie en € 169,99 vooor de 32W-versie. De mooie en leuke Neon flex lichtstrip is beschikbaar voor € 99,99 en ten slotte is de ELPAS tuinpaal te koop voor € 144,99 (starter kit) en € 114,99 (uitbreidingset).
De nieuwe producten zijn verkrijgbaar vanaf 23 juni 2023.