Sonos komt met de nieuwe Sonos Move 2. Deze volledig vernieuwde draagbare Sonos-speaker produceert een breed stereogeluid, biedt tot 24 uur batterijduur en heeft een duurzaam, waterbestendig design.

Sonos heeft de Sonos Move 2 geïntroduceerd, de opvolger van de eerste Sonos Move die van mij liefst 4,5 sterren kreeg. Volgens Sonos zit de Move 2 vol geluidsinnovatie, duurzame ontwerpverbeteringen en is het het meest duurzame draagbare product van Sonos tot nu toe. Het is ook de eerste standalone speaker die stereogeluid naar buiten brengt voor etentjes in de buitenlucht, kampvuren onder de sterren, tuinfeestjes en avonden aan het water. Move 2 is van binnen en buiten vernieuwd, voorzien van volledig nieuwe hardware en software en het next-gen akoestische ontwerp produceert overal breed stereogeluid en diepe bass.

(artikel gaat verder onder de afbeelding)

Sonos Move 2 green gardening

De Sonos Move 2 is ook verkrijgbaar in de nieuwe kleur olijfgroen

Sonos Move 2 kenmerken
• Supercharged stereogeluid: de akoestische architectuur van Move 2 is volledig vernieuwd en bestaat onder andere uit dubbele tweeters die een breed stereogeluid en kristalheldere vocalen produceren, ook buiten.
• Personaliseer je systeem: voor meer flexibiliteit kunnen bluetooth en wifi tegelijk worden gebruikt. Stream via bluetooth naar twee wifi-gekoppelde Move 2-speakers om het geluidsveld te vergroten. Je kunt Move 2 ook eenvoudig groeperen met de rest van het Sonos-systeem via wifi.
• Meer power: Move 2 biedt een batterijduur tot 24 uur. Dat is meer dan twee keer zoveel afspeeltijd als de originele Move, en met de usb-c-poort kun je je telefoon (of andere elektronica) onderweg opladen.
• Ontworpen voor elk avontuur: in de standby-stand verbruikt Move 2 40% minder energie. Bovendien is hij gemaakt met gerecyclede kunststof en heeft hij een verwijder- en vervangbare batterij voor een langere levensduur. Allemaal in een verantwoord ontworpen recyclebare verpakking van duurzaam materiaal en 0% nieuw plastic.
• Veelzijdig geluid dat je kunt verplaatsen: dankzij het duurzame ontwerp en de IP56-rating is Move 2 bestand tegen vallen, waterspatten, regen, vuil en zonlicht. Met automatische Trueplay-tuning optimaliseert Move 2 continu het geluid voor zijn omgeving.
• Verbeterde bediening en doordacht design: Move 2 is verkrijgbaar in de nieuwe kleur olijfgroen die past bij neutrale tinten - zowel binnen als buiten - en in het zwart en wit om mooi aan te sluiten bij de rest van je Sonos-systeem. Move 2 heeft dezelfde nieuwe intuïtieve gebruikersinterface als de onlangs geïntroduceerde Era-producten. Inclusief een capacitieve volumeregelaar om de speaker makkelijk te kunnen bedienen. Je kunt ook Sonos Voice Control, Amazon Alexa, de Sonos-app, Apple AirPlay2 en Bluetooth gebruiken om af te spelen, te pauzeren, de batterijlading te controleren en meer.
• Maak verbinding met al je favoriete content: stream audio via wifi of bluetooth en geniet van nieuwe luistermogelijkheden door je platenspeler, computer of andere geluidsbron te verbinden via de Sonos-lijningangsadapter.

Prijs en beschikbaarheid
Move 2 is vanaf 20 september 2023 wereldwijd verkrijgbaar voor € 499,-.