Vorig jaar introduceerde Philips Hue de prachtige Festavia lichtsnoeren voor binnen. Nu komt Philips Hue met een nieuwe Festavia lichtsnoer, ditmaal voor buiten en in 3 verschillende lengtes met 8, 20 en liefst 40 meter en 100, 250 en 500 leds.

Philips Hue introduceerde op de consumentenelektronicabeurs IFA in Berlijn een aantal nieuwe producten, waaronder beveiligingscamera’s, contactsensoren, Security Center, MR16-lamp en de lancering van Matter voor Philips Hue-gebruikers. Over deze producten lees je binnenkort meer op pcactive.nl

Daarnaast kwam Philips Hue met nieuwe Festavia-lichtsnoeren na het succes vorig jaar van de met 4 sterren bekroonde Festavia snoerverlichting. Dit is de mooiste en leukste oplossing om jouw kerstboom van een feestelijke verlichting te voorzien met 3 verlichtingszones, bijna oneindig veel kleurmogelijkheden en je kunt de Festavia synchroniseren met Spotify-muziek. Deze eerste Festavia lichtsnoer was wel alleen voor binnen, een van de minpunten in onze review. Wat bieden de nieuwe Philips Hue Festavia lichtsnoeren voor buiten nu? 

(tekst gaat verder onder de afbeelding)

Philips Hue Festavia outdoor 40 meter

Philips Hue Festavia lichtsnoeren
De nieuwe generatie Philips Hue Festavia lichtsnoeren kun je niet alleen gebruiken om je kerstboom te versieren, maar ook op bijvoorbeeld je terras als tuinverlichting. Zo geven ze de feestdagen of elke andere gelegenheid een magisch tintje. Je kunt nu kiezen uit drie verschillende lengtes, elke met een andere hoeveelheid mini smart-leds om je huis te versieren met dynamisch kleurrijk licht of slechts één kleur voor een traditionele uitstraling. Zo heeft de 8meter lange variant 100 leds, de 20meter variant heeft 250 leds en de versie van 40 meter beschikt over liefst 500 leds.

Lichteffecten
Zoals hierboven al beschreven, zijn het slimme lampjes: je kunt ze bijvoorbeeld makkelijk aan- en uitzetten, van kleur laten veranderen, laten dimmen en oplichten en bovendien kun je schema’s en timers instellen. Ook werken ze samen met andere Philips Hue-lampen en je kunt ze dus ook synchroniseren met jouw favoriete muziek via de Spotify- en Samsung SmartThings-integratie.
Daarnaast zijn er 3 nieuwe lichteffecten aangekondigd voor de Philips Hue-app met Prism, Glisten en Opal. Prettig hierbij is dat deze lichteffecten ook beschikbaar komen voor het eerste Philips Hue Festavia lichtsnoer. Daarnaast kunnen Philips Hue-kleurlampen ook over het Prism-effect gaan beschikken. 

Prijzen en beschikbaarheid
Vanaf september 2023 komen de 3 verschillende Philips Hue Festavia lichtsnoeren te koop met adviesprijzen van € 119,99 voor 100 leds, € 219,99 voor 250 leds en liefst € 359,99 voor 500 leds.

Philips Hue Festavia 3 boxes