Samsung heeft de datum bekendgemaakt wanneer en waar de nieuwe Galaxy-vouwtoestellen Galaxy Z Flip 5 en Fold 5 worden gepresenteerd. Ook zullen de Samsung Galaxy Watch 6 en de nieuwe Galaxy Tab S9-tablets worden geïntroduceerd.

Op 1 februari 2023 vond het eerste Samsung Unpacked event van het jaar plaats: vanuit San Francisco werden de nieuwe Samsung Galaxy S23, de S23 Plus en de S23 Ultra getoond. Nu is het tijd voor het volgende Samsung Unpacked event en wel op 26 juli dat Samsung wordt betiteld met Join the Flip Side. En voor het eerst zal het evenement Galaxy Unpacked plaatsvinden in thuisland Zuid-Korea en wel in Seoel. Lees meer wat je kunt verwachten en hoe je het kunt volgen.

Samsung Galaxy Z Flip 5 en Z Fold 5
Op het event zullen de nieuwe vouwtoestellen bekend worden gemaakt, te weten de Samsung Galaxy Z Flip 5 en de Samsung Galaxy Z Fold 5. Op de afbeelding is waarschijnlijk De Samsung Galaxy Z Flip 5 te zien. Zo te zien, ziet het scharnier en smaller uit en het kan zijn dat deze Flip 5 volledig plat uitvouwt. Daarnast wordt ook de Samsung Galaxy Z Fold 5 geïntroduceerd die je telefoon verandert in tablet-formaat.
Ook worden naar verwachting de Samsung Galaxy Watch 6 en Galaxy Watch 6 Classic gepresenteerd evenals de nieuwe Galaxy Tab S9-tablets.

Het evenement wordt vanaf 13.00 uur live gestreamd op het YouTube-kanaal van Samsung.

Samsung Unpacked Join the Flip Side