Het merk AGON by AOC komt met de Q24G2A/BK gaming-monitor die beschikt over o.a. een 23,8inch IPS-paneel, een verversingssnelheid van 165 Hz en 1ms MPRT-reactietijd. Lees hier meer heldere en scherpe details.

AGON by AOC is bekend van gaming-monitoren en IT-accessoires, waarvan we bijvoorbeeld de AOC AG324UX hebben getest. Nu komt het met de compacte Q24G2A/BK met een QHD-resolutie (2560 x 1440), een contrastverhouding van 1000:1 en een sRGB-gammadekking van 108,7%. Lees hier nog meer.

Compacte vorm met uitstekende QHD-resolutie
In combinatie met de QHD-resolutie zorgt het compacte scherm van de Q24G2A/BK voor scherpe details. Deze hebben een pixeldichtheid van 123,4 ppi (pixels per inch), wat veel hoger is dan die van standaard 24inch full-hd- of 27inch QHD-schermen. De hoge pixeldichtheid en het ruimtebesparende ontwerp maken de AOC GAMING Q24G2A/BK een mooie keuze voor gamers die op zoek zijn naar een bijzondere game-ervaring zonder daarbij ruimte op het bureau op te offeren.
De Q24G2A/BK is door zijn dunne randen geschikt voor setups met meerdere monitoren. Daarnaast biedt de gaming-monitor verschillende ergonomische opties, waaronder een in hoogte verstelbare standaard. Met brede kijkhoeken van 178/178-graden en een IPS-paneel zorgt de monitor verder voor een comfortabele kijkervaring, zelfs vanuit indirecte hoeken. Tot slot levert de monitor met 108,7% sRGB-gammadekking rijke, levendige en nauwkeurige kleuren, wat de Q24G2A/BK geschikt maakt voor zowel gaming als designwerk.

Snelle actie
Snelle gameplay moet geen probleem zijn voor de Q24G2A/BK. Dankzij het responsieve IPS-paneel en de reactietijd van 1 ms (MPRT) zijn ghosting en motion blur verleden tijd. Met een piekhelderheid van 350 cd/m² produceert de monitor ook levendige en heldere beelden onder uiteenlopende lichtomstandigheden. Verder is de Q24G2A/BK NVIDIA G-SYNC-compatibel, waardoor een soepele, consistente en plezierige game-ervaring zonder haperingen en onderbrekingen gegarandeerd wordt. Tot slot biedt de integratie met AOC’s G-Menu-software eenvoudige toegang tot het wijzigen van de kleur, overdrive en meer gaming-gerelateerde instellingen van de monitor. Deze instellingen omvatten:
• Shadow Control om het niveau van schaduwen aan te passen
• Low Blue Mode voor comfortabel gebruik ‘s avonds laat
• Dial Point die een crosshair overlay activeert om in elke situatie nauwkeurig te kunnen richten
• Frame Counter om de huidige frames per seconde weer te geven

Prijs en beschikbaarheid
De AOC GAMING Q24G2A/BK is vanaf deze maand te koop tegen een adviesprijs van € 279,00.

AOC Q24G2ABK PV FRONT online