Star Wars Jedi Survivor is een van de populairste games die onlangs is uitgebracht. Lees hier meer over het nieuwe avontuur van Jedi Knight Cal Kestis in het veelgeprezen vervolg op Star Wars Jedi Fallen Order.

Respawn Entertainment, EA en Lucasfilm Games hebben vorige maand het langverwachte Star Wars Jedi: Survivor uitgebracht. In Star Wars Jedi: Survivor, het vervolg op Star Wars Jedi: Fallen Order, keert Jedi Knight Cal Kestis (Cameron Monaghan) terug als een sterkere en meer ervaren Jedi Knight en neemt het op tegen gevaarlijke bedreigingen in het sterrenstelsel. De game is gemaakt voor de huidige generatie gaming-hardware en biedt actievolle Jedi-gevechten, spannende cinematische gameplay en diepere verkenning. Star Wars Jedi: Survivor is nu verkrijgbaar op de PlayStation®5, Xbox Series X|S en PC.

Star Wars Jedi Survivor
Star Wars Jedi: Survivor begint vijf jaar na de gebeurtenissen van Star Wars Jedi: Fallen Order. Terwijl Cal blijft groeien als Jedi moet hij de Empire, dat hem voortdurend achtervolgt, een stap voor blijven. Cal en zijn trouwe droid-maatje BD-1 moeten bekende vrienden zoals Cere Junda (Debra Wilson), Greez Dritus (Daniel Roebuck), Merrin (Tina Ivlev) en nieuwe teamgenoten zoals Bode Akuna (Noshir Dalal) verenigen in de strijd tegen de Empire. Cal moet zich aanpassen aan de bedreigingen door nieuwe Jedi-vaardigheden te leren, zijn lightsaber te beheersen en nieuwe manieren te vinden om te navigeren op de bijzondere planeten die hij bezoekt.
“Star Wars Jedi: Survivor is een bijzonder succesvolle action-adventure dat de ongelooflijke verhalen, personages en planeten binnen het STAR WARS-universum vertelt. Dat terwijl het fans uitnodigt om de unieke cinematische actie en fantasie van het Jedi-zijn te beleven,” aldus Douglas Reilly, vice president, Lucasfilm Games. "Dit vervolg is een bewijs van Respawns liefde en zorg voor de STAR WARS-franchise en we kunnen niet trotser zijn om samen met hen zo'n adembenemende en meeslepende ervaring te bieden.”

Adviesprijzen en beschikbaarheid
Star Wars Jedi: Survivor is nu verkrijgbaar in de (digitale) winkel voor de Xbox Series X|S en PlayStation 5 voor € 79,99 en PC (via de EA-app, Steam en de Epic Games Store) voor € 69,99. Spelers kunnen ook de Star Wars Jedi: Survivor Deluxe Edition kopen voor € 99,99 (console) of € 89,99 (PC) om toegang te krijgen tot exclusieve cosmetische items die zijn geïnspireerd door Han Solo, Luke Skywalker en R2-D2.

Star Wars Jedi Survivor